Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Busquen 60 voluntaris per participar en un estudi sobre l’envelliment de la pell

Aquesta recerca vol veure aquests efectes mitjançant un seguiment clínic del consum de l’extracte, que tindrà sis setmanes de durada

Diari de Tarragona

Whatsapp
L’estudi es centra en els efectes d’un extracte natural. FOTO: CEDIDA

L’estudi es centra en els efectes d’un extracte natural. FOTO: CEDIDA

El Grup d’Investigació en Nutrició Funcional, Oxidació i Malalties Cardiovasculars (NFOC-Salut) del Departament de Medicina i Cirurgia de la Universitat Rovira i Virgili a través del centre tecnològic Eurecat i de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus han fet una crida amb l’objectiu de trobar 60 voluntaris per participar en un estudi destinat a avaluar si la ingesta diària d’un extracte natural ric en polifenols pot tenir efectes beneficiosos sobre l’envelliment de la pell, a través de la millora de la seva elasticitat.

Aquesta recerca vol veure aquests efectes mitjançant un seguiment clínic del consum de l’extracte, que tindrà sis setmanes de durada i requerirà la realització de tres visites presencials, on es realitzarà un seguiment de la dieta, del consum del producte i es farà l’estudi de la pell i una analítica sanguínia. Per poder participar, els voluntaris hauran de fer una visita prèvia per comprovar que presenten o no els aspectes que indiquen un grau determinat d’envelliment de la pell que podria beneficar-se del consum de l’extracte.

S’ha habilitat el correu estudis@eurecat.org i el telèfon 636 944 723, perquè les persones que vulguin participar en l’estudi s’inscriguin com a voluntàries o consultin els seus dubtes.

Temas

Comentarios

Lea También