CaixaBank ha inaugurat l’oficina de nou model Store La Pastoreta

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor d’Hisenda a l’Ajuntament de Reus, Joaquim Enrech i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han assistit a l’acte d’inauguració.

25 julio 2017 10:37 | Actualizado a 25 julio 2017 10:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

CaixaBank ha inaugurat l’oficina de nou model Store La Pastoreta. L’acte, que ha estat presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha comptat amb l’assistència del regidor d’Hisenda a l’Ajuntament de Reus, Joaquim Enrech. A la inauguració, que va tenir lloc ahir, hi van assistir prop d’un centenar de clients.

Durant l’acte, l’alcalde, Carles Pellicer, va agrair a CaixaBank que hagi triat Reus per acollir una segona oficina innovadora com la Store. Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l’objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

Les oficines Store representen un nou model d’atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 107 oficines d’aquest model a Espanya, fet que consolida l’entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store La Pastoreta, situada a la Plaça de la Pastoreta, 1, va obrir portes el passat 13 de juliol. Store La Pastoreta disposa d’una superfície aproximada de 500 m2. Compta amb 14 empleats i gestiona més de 10.000 clients.

Reconeixement amb el Premi DEC al millor projecte de Customer Journey
Les oficines Store són una passa endavant en l’estratègia d’innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l’aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest premi ressalta l'experiència diferencial que viuen els clients de les oficines Store i que reforça els principis i valors de proximitat, transparència, confiança, qualitat i compromís social de CaixaBank.

Comentarios
Multimedia Diari