Más de Reus

Concert solidari en benefici de la Fundació Mossèn Frederic Bara

L'acte, que  compta amb la col·laboració de l'Orfeó Reusenc, se celebrarà el dissabte 5 de maig. Es tracta d'una trobada de les corals infantils de la nostra ciutat; l'Alberichor del Col.legi Alberich i Cases, la coral infantil del Centre de Lectura i Els Somniadors de l'Orfeó Reusenc

Redacció

Whatsapp
Imatge d'arxiu de la tasca educativa que realitza la Fundació Mossèn Frederic Bara. FOTO: ALBA MARINÉ

Imatge d'arxiu de la tasca educativa que realitza la Fundació Mossèn Frederic Bara. FOTO: ALBA MARINÉ

La Fundació Mossèn Frederic Bara, organitza el pròxim dissabte 5 de maig a la set de la tarda al Teatre de l'Orfeó Reusenc l'espectacle 'Un món de cançons'. L'acte compta amb la col·laboració de l'Orfeó Reusenc que, dins els actes de celebració del centenari de l'entitat, no ha volgut oblidar-se de la vessant més solidària.

Es tracta d'una trobada de les corals infantils de la ciutat: l'Alberichor del Col·legi Alberich i Cases, la coral infantil del Centre de Lectura i Els Somniadors de l'Orfeó Reusenc. La cançó comuna de les corals, també comptarà amb la presència d'alguns nens i nenes de la Fundació.

Per assistir al concert, es demanarà als assistents un donatiu de sis euros, que serà destinat als projectes que la Fundació tira endavant amb noies i nois de 3 a 17 anys i les seves famílies.

Temas

Comentarios

Lea También