Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Conveni entre l’Ajuntament de Reus i l’Escola de Cinema per a la producció de 12 'curts'

El consistori hi col·laborarà amb 10.000 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp
Daniel Villanueva, director de l'ECIR, i Montserrat Caelles, regidora de Cultura. Foto: Cedida

Daniel Villanueva, director de l'ECIR, i Montserrat Caelles, regidora de Cultura. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Reus i l’Escola de Cinema de Reus (ECIR) van firmar ahir un conveni de col·laboració mitjançant el qual aquest centre formatiu produirà dotze curtmetratges de ficció que es presentaran a diversos concursos nacionals i internacionals. Aquest acord es realitza amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 i té com a objectiu «difondre i donar a conèixer Reus com a focus generador de cinema i cultura». La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, i el director de l’Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva, van firmar ahir la producció dels curtmetratges que aniran a càrrec de l’alumnat i els professionals de l’Escola de Cinema. L’Ajuntament de Reus, a través de la Capital de la Cultura Catalana, col·laborarà amb 10.000 € en la realització dels dotze curtmetratges de ficció concebuts per l’alumnat. La regidora de Cultura va explicar que, amb aquest conveni, «s’ha volgut incloure a la seva programació una activitat de promoció i foment de nous talents en l’àmbit cinematogràfic, atès que la ciutat disposa d’una important activitat en aquest sentit».

Els curtmetratges previstos són: Última sesión, dirigit per Roger Bessó; A falta de pan, dirigit per Josua Ruiz; Llanto, dirigit per José Gil; La casa siempre gana, dirigit per Alba Fabián; Vorpalina, dirigit per Lluís Jiménez; L’entrevista, dirigit per Marc Gassió; Basuras, dirigit per Jordina Ros; Recuerda, dirigit per Paula Ros; Galletas con papá, dirigit per Xavier Pedret; La caja mágica, dirigit per Jordi Rosa; Última llamada, dirigit per Jordi Oliver; i 31 de octubre, dirigit per Aida Herrero.

Temas

Comentarios

Lea También