Desviats a l'Aeroport de Reus els primers vols amb esquiadors britànics per la presència de boira a Lleida

El touroperador Neilson ha pres la decisió a primera hora del matí per la poca visibilitat que hi havia a l'aeroport lleidatà

19 mayo 2017 16:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El touroperador Neilson ha decidit desviar a l'Aeroport de Reus els dos primers vols de la temporada amb esquiadors procedents del Regne Unit que havien d'aterrar a Lleida-Alguaire per la presència de boira a primera hora del dia a l'aeroport lleidatà. Es tracta dels vols operats per Thomas Cook procedents de Manchester i Londres, que havien d'aterrar a Lleida-Alguaire a les 8.35 i a les 9.20 hores, amb 205 i 210 passatgers, respectivament. La previsió és que l'altre vol que hauria d'aterrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire passades les dues de la tarda, també procedent de Londres i en aquest cas operat per Germania, també es desviï a l'Aeroport de Reus, després que Neilson hagi optat per muntar la seva operativa a Reus per traslladar els esquiadors fins al Pirineu. El director de l'aeroport de Lleida-Alguaire, Antoni Serra, ha mostrat certa decepció pel fet que són els primers vols amb esquiadors de la temporada.

La presència de la boira ha deslluït l'inici aquest dimecres de la temporada d'hivern a l'aeroport de Lleida-Alguaire. El touroperador Neilson ha decidit desviar a l'Aeroport de Reus els dos primers vols amb esquiadors procedents del Regne Unit que havien d'aterrar a primera hora del matí a Lleida-Alguaire, per ser traslladats posteriorment en autocar fins al Pirineu andorrà. Els responsables de l'aeroport lleidatà han rebut una comunicació de bon matí de la companyia a primera en què se'ls informava del desviament a Reus dels dos primers vols de la temporada amb esquiadors britànics davant la presència de boira intensa, segons ha explicat Antoni Serra, director de l'aeroport de Lleida-Alguaire.

 

En concret, s'han desviat a Reus els vols procedents de Manchester i de Londres-Gatwick operats per la companyia Thomas Cook, amb 205 i 210 passatgers, respectivament. D'aquesta manera i davant la poca visibilitat a Lleida-Alguaire, Neilson ha optat per muntar aquest dimecres la seva operativa a l'aeroport de Reus, per poder transportar fins Andorra els passatgers britànics d'aquests dos primers vols. Aprofitant el muntatge de la infraestructura logística a l'aeroport del Baix Camp per part del touroperador, la previsió es que el tercer vol amb esquiadors britànics que hauria d'aterrar a Alguaire passades les dues de la tarda també sigui desviat a Reus, segons ha explicat Serra, tot i que la decisió definitiva es prendrà en les pròximes hores.

Aquest dimecres havia de començar la temporada d'hivern a l'aeroport de Lleida-Alguaire amb l'arribada de tres vols provinents del Regne Unit de la mà del touroperador Neilson que porta esquiadors britànics a les pistes andorranes. Enguany, la temporada l'inici de la temporada s'ha avançat uns dies per no coincidir amb el dia de Nadal, que enguany s'escau en diumenge i és quan habitualment operen aquests vols a la plataforma lleidatana. Serà després de les festes nadalenques quan s'afegiran els vols de la companyia israeliana Arkia, que també porta esquiadors des de Tel Aviv a les pistes d'esquí del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari