Detingut de nou un lladre de 48 anys arrestat 50 vegades

Està acusat pels Mossos d’Esquadra d’intentar robar efectes de l’interior de cotxes en un carrer i en un pàrquing de Reus 

14 octubre 2020 07:30 | Actualizado a 21 enero 2021 19:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un home que havia estat detingut 50 vegades va tornar a ser arrestat la setmana passada pels Mossos d’Esquadra de Reus acusat de robar o intentar-ho en quatre vehicles aparcats en un carrer i en un pàrquing. Es tracta d’un veí de la capital del Baix Camp de 48 anys.

A les 15.23 hores de divendres, una patrulla va ser enviada al carrer Botarell ja que un testimoni havia vist un home trencant el vidre d’un turisme. Fins i tot va passar la descripció de l’autor i les seves característiques. A l’inici del servei, els agents ja havien rebut notícies d’uns danys a uns vehicles en un aparcament del carrer Girona i que possiblement portava una cistella de supermercat. La descripció era la mateixa que l’individu que estaven buscant.

Finalment, la patrulla va localitzar el sospitós a la plaça d’Almoster. Durant l’escorcoll portava un rellotge, un comandament a distància, un tornavís, una petita navalla i una eina metàl·lica multiusos. Mentre l’estaven identificant, es van localitzar tres vehicles amb danys al carrer Botarell. Al lloc es va apropar una patrulla de paisà de la Guàrdia Urbana, que també estava buscant l’home. Els agents van dir que en una de les denúncies del pàrquing del carrer Girona posava que el lladre s’havia emportat un rellotge i un comandament a distància. Per això, se li imputa aquest robatori i els tres del carrer Botarell.

El processat, el febrer del 2013, ja havia estat condemnat en sis ocasions per robatori en força, tant a la zona de Tarragona com de Reus. El 17 de setembre de 2012 va cometre un robatori –amb una altra persona– en un pis del carrer Galcerán de Pinós de Vila-seca. Ell va pujar per una finestra fins una habitació, que estava a dos metres del terra. Va entrar a la casa per una finestra i es va endur peces de bijuteria, unes arracades d’or i aiguamarines. L’home va ser vist per la propietària i van fugir corrents. Van ser detinguts minuts després i van ingressar a presó preventiva.

Comentarios
Multimedia Diari