El Festival de música Accents estrena per primer cop un musical basat en la vida dels pescadors

La tercera edició del cicle començarà aquest dissabte 1 d´octubre fins el 19 de novembre amb divuit artistes d´arreu dels Països Catalans

19 mayo 2017 18:00 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La tercera edició del cicle musical Accents de Reus, la mostra de pop, rock i folk en petit format, aposta un any més per donar a conèixer artistes d’arreu dels Països Catalans. Enguany ho farà des d’aquest dissabte 1 d’octubre fins el 19 de novembre amb un seguit de concerts i actuacions que es duran a terme al Teatre Bartrina i al Centre d’Art Cal Massó. En aquest últim espai, a més es duran a terme concerts-vermut gratuïts. Com ja s’havia anunciat fa unes setmanes, participaran divuit artistes reconeguts del territori. N’és el cas de la convidada especial Alidé Sans, però també destaquen noms com Cris Juanico, Pi de la Serra, Senior i el Cor Brutal, Joan Isaac, Sílvia Comes, Maria Arnal i Marcel Bagés, Montse Castellà i Xavier Baró, entre molts altres.

Com a novetat, el festival de música estrenarà per primer cop en la seva història el musical ‘Naltros som així’, del grup d’Els Patoies, els quals mostraran al Bartrina el diumenge 6 de novembre a les 18 hores una petita mostra de l’extens llegat de dites, acudits i rondalles del món de la pesca cambrilenca pròpies de Carlos Ventura. Segons els organitzadors,quant a la rebuda de públic, xifren un total aproximat de 1.500 persones assistents "anant tot d'una manera òptima". 

El concerts vermut a Cal Massó

El primer en encetar aquests concerts vermut serà el cantant i guitarrista de Miravet Èric Vinaixa amb el seu show ‘Llarga vida al Rock’n’Roll’ on fa repàs de la història del gènere musical pel dissabte 1 d’octubre a les 13 hores. El projecte del músic mallorquí Roger Pascual, Pistola, també vindrà a Cal Massó el dissabte 15 d’octubre a les 13 hores. Pel dissabte 15 d’octubre a les 13 hores també es durà a terme un concert d’Andreu Valor i la seva trajectòria en solitari iniciada al 2008.

D’altra banda, Mostassa vindrà el dissabte 22 d’octubre a presentar el seu EP debut amb 6 cançons on es podran tastar diverses influències innates al grup. Les tendències de Radiohead i altres melodies riques sorprendran els assistents. La jove vallenca i cantautora Maria Jacobs (17), apostarà el dissabte 29 d’octubre a les 13 hores, per les cançons de caire fresc i original. Fins ara les havia mostrades al món a través de Youtube. A més, Toni Verd, com a Aucell Cantaire embruixarà els reusencs amb el seu primer disc oficial. Oferirà un viatja espiritual i personal.

Concerts a Cal Massó, a les 21.30 hores

La majoria de concerts seran a dues veus on es barregen modernitat i classicisme. És un exemple entre d’altres el cas de Maria Arnal, Marcel Bagés i Pol Cruells, els quals vindran a oferir cançons populars el dissabte 8 d’octubre a les 21 hores amb un preu d’entrada de 8 a 10 euros. Montse Castellà i Silvia Comes vindran dissabte 15 d’octubre amb el seu repertori basat en una multiplicitat de temes com l’amor. Xavier Baró i Alidé Sans vindran per fer delitar els enamorats de les llengües el dissabte 22 d’octubre.

El concerts del Teatre Bartrina, també integrades al seu programa normal, seran l’actuació de Cris Juanico, Pi de la Serra i el musical d’Els Patoies. 

L’Accents és una mostra musical organitzada pel Centre d’Art Cal Massó i Empenta Cultural, que rep el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, la delegació territorial de Cultura de la Generalitat a Tarragona i el patrocini de Vermuts Miró de Reus i la marca cervesera Damm, sumat enguany a la cita.

Comentarios
Multimedia Diari