El Museu de Reus exposa una col·lecció de dibuixos de Tapiró, Gaudí i Fortuny

Durant les setmanes que estigui oberta s’oferiran visites guiades, tallers i altres exposicions de petit format, lligades al dibuix i a l’exposició.

11 octubre 2019 12:30 | Actualizado a 15 octubre 2019 15:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Museu de Reus mostra fins al maig del 2020 part de la seva col·lecció de dibuixos amb peces de Tapiró, Gaudí, Fortuny o Hortensi Güell, exposició que es va inaugurar ahir dijous a la tarda.

I és que el Museu conserva una important col·lecció de dibuixos que està formada per més d’un miler d’obres. El conjunt és molt divers i és una mostra de les diferents funcions i usos que ha tingut aquesta tècnica al llarg de la nostra història recent i per part dels nostres artistes i artesans.

Acadèmies, dissenys, traces arquitectòniques, esbossos, retrats, paisatges, marines... D’artistes de la talla de Marià Fortuny, Josep Tapiró, Baldomer Galofre, Antoni Gaudí, Hortensi Güell, Ramon Casas, Tomàs Bergadà, Joan Rebull, Modest Gené o Ramon Ferran, entre d’altres. L’exposició és només una selecció de prop de 200 obres.

Visites guiades

Durant les setmanes que estigui oberta s’oferiran visites guiades, tallers i altres exposicions de petit format, lligades al dibuix i a l’exposició.

La mostra, que es va inaugurar ahir dijous a la tarda, compta també amb el suport de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari