El PSC de Reus critica la «desídia» amb l’estació de busos

Els socialistes insten l’equip de govern a reclamar la millora de l’estació a la Generalitat, tal com va aprovar el ple 

21 febrero 2019 08:46 | Actualizado a 26 febrero 2019 16:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El portaveu del PSC i candidat a l’alcaldia, Andreu Martín, va expressar ahir el seu profund malestar per l’estat de l’estació d’autobusos de Reus, que fa poc ha patit despreniments de vidres de la marquesina i ha efectat les andanes. 

Per Martín, «aquesta situació només s’entén des de la desídia, la inoperància del govern municipal i la seva connivència amb la Generalitat», responsable del manteniment de l’estació. En aquest sentit, els socialistes recorden que el ple va aprovar el 2016, per unanimitat, una proposta del partit que instava el govern autonòmic a remodelar l’estació. Una reclamació que, el juliol de 2018, es va tornar a presentar en la mateixa línia instant el Departament de Territori i Sostenibilitat a remodelar l’estació per modernitzar les instal·lacions i millorar la qualitat del servei als usuaris, que també va ser aprovada per unanimitat.

El portaveu assegurava que «hi ha motius suficients i raonables perquè la Generalitat dugui a terme una profunda remodelació de les instal·lacions, envellides, obsoletes, poc funcionals i mancades dels serveis que necessiten els usuaris». Des del PSC, a més, reclamen que s’actuï urgentment després del desprendiment de part d’una de les marquesines. 

Comentarios
Multimedia Diari