El Tast amb Llops suma vint cellers amb vins de producció limitada

És una cita plenament consolidada al Priorat que té lloc el primer cap de setmana de la Fira del Vi de Falset

18 abril 2018 07:18 | Actualizado a 15 febrero 2019 18:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El dissabte 5 de maig la plaça de Dalt de Gratallops acollirà la dotzena edició del festival Tast amb Llops que, aquest any, amplia la seva denominació i inclou el concepte de terroir, a més a més de Vins de Vila. Els vins que es podran tastar durant la cita, més de 80, són produccions molt limitades, marcades per la singularitat del terroir i la filosofia de vida dels productors. Va ser el primer dels actes satèl·lit que es van organitzar a la comarca coincidint amb la fira popular i manté la filosofia dels inicis: vins de gran qualitat i un espai de conversa i diàleg amb els elaboradors, davant de l’Hotel Cal Llop. La trobada s’acompanyarà amb música jazz en directe a càrrec de Jazz Quintet i un aperitiu per maridar el tast dels vins. 

A la cita hi participaran els cellers de Gratallops que lideren la iniciativa des dels inicis, amb la coordinació de l’Hotel Cal Llop, i un bon nombre de cellers convidats del Montsant, Priorat i Penedès, però també de Canàries, Alemanya i Navarra. Els participants són: Álvaro Palacios; Celler Cecilio; Celler de l’Abadia; Celler Devinssi; Clos Figueras; Clos i Terrasses; Clos Mogador; Fredi Torres Viticultor; Mas Martinet; Meritxell Pallejà; Ripoll Sans; Sara i René Viticultors; i Igneus. Entre els cellers convidats destaquen Celler Merum Priorati (DOQ Priorat); Família Nin Ortiz (DOQ Priorat); Celler Joan d’Anquera (DO Montsant); Colet (DO Penedès); Borja Pérez Viticultor (Tenerife); Viña Zorzal (DO Navarra); i Koehler Ruprecht (Alemanya).

 

Tots tenen un denominador comú: l’elaboració de vins de gran qualitat i producció limitada que són un reflex del paisatge que els ha vist néixer. L’aforament del tast està limitat a 250 persones i més de la meitat de les entrades ja estan, a hores d’ara, reservades. L’accés al festival té un cost de 50 euros per persona. El Tast amb Llops compta amb el suport d’Aguiló Vinateria, la DOQ Priorat, la Toneillerie Saint Martin i l’Ajuntament de Gratallops.

Comentarios
Multimedia Diari