El Tomb de Reus repartirà 12 premis valorats en 7.200€ aquest Nadal

Sota l'eslògan 'Comprar a Reus val per 2', l'associació comercial sortejarà quatre premis de 600€ entre els seus clients

26 noviembre 2019 11:48 | Actualizado a 01 diciembre 2019 13:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:


Un barret de copa de color d'or serà la imatge de la campanya nadalenca del Tomb de Reus. A partir del 29 de novembre i fins al 3 de gener el conjunt de 170 establiments comercials participants, entre els que també hi ha negocis del Centre Comercial El Pallol, repartiran els Reuros, la moneda fictícia del Tomb que va néixer l'any passat. Per cada 20€ de compra en aquests establiments es farà una entrega d'un bitllet de 20 Reuros i, amb l'acumulació de 15 d'aquests bitllets, es tindrà dret a participar al sorteig nadalenc dipositant la butlleta dins d'una urna en forma de barret de copa gegant, el tret distintiu del senyor Reuro.

Aquest concurs vol incentivar el comerç local premiant als seus clients mitjançant tres sortejos -el 20 i 27 de desembre i el 7 de gener- de quatre premis de 600€ en vals de compra, sumant un total de 12 premis valorats en 7.200€ que s'entregaran en vals de compra de 10€ per gastar un cop acabi la campanya de Nadal entre els establiments participants. És per això que l'eslògan de la campanya d'enguany és 'Comprar a Reus val per 2'.

«Volem oferir una recompensa emocional i econòmica», va explicar ahir la presidenta del Tomb de Reus, Gemma Molner, en la presentació de la campanya. És per això que l'associació comercial ha optat per continuar amb el fil conductor de l'any passat simplificant-lo. Enguany s'han unificat els imports dels premis i se n'ha ampliat la quantitat, passant de repartir-ne nou a dotze, tres més que el 2018.

 

Elegància i solidaritat
El Tomb també busca potenciar el seu tret identificatiu del Nadal passat amb la participació del Senyor Reuro, un personatge «màgic» vestit amb un frac daurat i barret de copa que de forma simbòlica duplica el valor de les compres. Ell difondrà la campanya passejant-se pels carrers del centre de Reus acompanyat de batucada i ballarins i repartirà joguines a nens a través d'accions solidàries com ara 'Cap nen sense joguina'.


«És una campanya atractiva i original», va valorar la regidora de Promoció de Ciutat Montserrat Caelles. «Volem que tothom gaudeixi, tant el teixit comercial, com el ciutadà i els visitants», va concloure Molner.

Comentarios
Multimedia Diari