El comerç, el patrimoni i la gastronomia, els pilars de la promoció turística de Reus

Avui s'inicia la campanya de captació 'Visit Reus Summer!' que s'allargarà fins el proper 30 de setembre. La previsió de l'Agència Reus Promoció és que s'incrementi el nombre de turistes a la ciutat durant l'estiu, tot i que no tenen la xifra quantificada. 

01 junio 2018 11:23 | Actualizado a 01 junio 2018 12:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La ciutat de Reus espera un increment del nombre de visitants aquest estiu. Segons la regidora Montserrat Caelles, tots els indicadors així ho assenyalen. D'entrada, l'increment del nombre d'operacions previst a l'Aeroport de Reus. Així com l'increment, també, de la capacitat dels creuers que arriben al Port de Tarragona. A més, els observatoris turístics parlen d'un creixement, de nou, del turisme rus, i pràcticament es dona per fet la fidelització del turisme de proximitat. 

Amb tot, l'Agència Reus Promoció ha preparat una campanya, destinada a la captació de nous visitants, que es durà a terme fins el proper 30 de setembre. La campanya, sota el títol, 'Visit Reus Summer!', segmenta els productes turístics de la ciutat en sis submarques: l'art, la gastronomia, el modernisme i Gaudí, el vermut, el comerç i la família. Per tot plegat s'han preparat càpsules audiovisuals que es projectaran als cinemes dels principals punts d'origen dels turistes espanyols que venen a la Costa Daurada, i també als hotels de Salou. 

La campanya compta amb un pressupost de 160.000 euros, 10.000 més que l'any passat. Es manté la polsera per a turistes, que permet cinc visites en llocs d'interès durant sis mesos, i també els punts d'informació per a turistes i els informadors de carrer. 

Els principals objectius de l'Agència són consolidar els mercats que ja venen tradicionalment a la ciutat, però també allargar-ne el temps d'estada dels turistes. Per tot plegat, des d'enguany també es comercialitzen, a través d'agències de viatges i en el marc de la promoció de la marca Vermuts de Reus, paquets d'estada a la ciutat amb la participació dels hotels. 

Durant el primer semestre del 2018, el turisme de proximitat ha crescut un 13% respecte el mateix període del 2017 .Un turisme que mostra el seu interès, bàsicament, en els productes culturals que ofereix la ciutat, com la Casa Navàs, el Gaudí Centre i el Pere Mata, entre d'altres. 

La campanya s'acompanya de la tradicional promoció que es fa a la ciutat. A més de les promocions i la participació en fires d'àmbit internacional, com Fitur i Navartur, també es busca posicionar la marca Reus en esdeveniments com el Top Ressa París o la Fira Modernista de Terrassa. 

Comentarios
Multimedia Diari