Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El major Trapero rep un premi del Centre de Lectura de Reus

El que va ser cap dels Mossos d'Esquadra durant l'1-0 guanya el 34è memorial Josep i Liesel Vidal

Diari de Tarragona

Whatsapp
Plan corto del mayor de los Mossos, Josep Lluís Trapero. Foto: ACN

Plan corto del mayor de los Mossos, Josep Lluís Trapero. Foto: ACN

El comitè de concessió del 34è Memorial Josep i Liesel Vidal ha acordat, amb data de 15 de setembre de 2018, atorgar el guardó a Josep Lluís Trapero, major dels Mossos d’Esquadra. El comitè ha pres la decisió després de valorar «la seva actuació exemplar, intel·ligent i pacificadora que el 20 de setembre de 2017, i en dies successius, va evitar una situació que podria haver tingut greus conseqüències per als ciutadans i les ciutadanes de Catalunya».

El Memorial Josep i Liesel Vidal, dotat amb 8.000 euros,  el convoquen anualment el Centre de Lectura i l’Associació Vidal Llecha per distingir persones i entitats dedicades a la defensa i al foment de la pau, el desarmament, l’ecologia i la fraternitat universal. L’acte de lliurament del Memorial d’enguany tindrà lloc divendres 5 d’octubre,  a les 20 hores, al Centre de Lectura de Reus.

Temas

Comentarios

Lea También