En estat crític un home atropellat prop d’un pas de zebra al barri Juroca de Reus

El ferit, de 51 anys, es troba ingressat al Hospital Joan XXIII amb pronòstic greu. Algunes hipòtesis apunten a que hauria creuat de forma indeguda

 

12 julio 2017 15:40 | Actualizado a 03 noviembre 2017 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home de 51 anys va ser atropellat la nit del passat dimarts quan creuava prop d’un dels dos passos de zebra que hi ha al carrer Frederic Urales, al barri Juroca de Reus. La conductora, una noia de 22 anys, no l’hauria vist creuar i el va atropellar a l’alçada del número 6, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Urbana de Reus consultades pel Diari.

Les versions dels fets estan encara en procés d’investigació. No es descarta la hipòtesi que apunta al fet que el vianant podria haver creuat de forma temerària el carrer. Aquesta és la versió que apunten diferents testimonis que viuen al barri. No obstant això, altres línies d’investigació apunten que la conductora no hauria vist al vianant quan creuava.

La Guàrdia Urbana de Reus i tres dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van arribar a l’avís d’emergència i van atendre el ferit. Després d’estabilitzar-lo el van traslladar a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, ja que el seu estat era molt greu. Fonts del centre hospitalari han confirmat que el pacient seguia a la UCI i que el seu pronòstic és reservat. En funció de quin sigui el resultat de les diligències judicials obertes, a la conductora implicada li podrien imputar un delicte contra la seguretat del trànsit.

Comentarios
Multimedia Diari