En memòria de Joan Busquets Thomas

"L’exemple del Joan Busquets Thomas es converteix avui, més que mai, en un referent d’allò que volem per la Cambra"

14 julio 2017 09:13 | Actualizado a 14 julio 2017 15:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Quan tot sovint s’identifica la ciutat de Reus com una realitat inquieta i emprenedora és obligat referir-se a la manera de fer i d’actuar d’alguns del seus empresaris que han contribuït a alimentar aquest esperit convertint-lo en l’ADN de la seva activitat professional. És el cas del Joan Busquets Thomas, que dijous moria a la seva estimada ciutat de Reus.

Busquets és un cognom que forma part intrínseca de la nostra realitat empresarial. Hereu de la fonda empremta que va deixar el seu pare, Joan Busquets Crusat, creador de l’empresa JUBUS i persona vinculada a nombroses iniciatives associatives, la seva activitat a Reus va estar marcada sempre per la responsabilitat i el compromís. Així ho demostra la seva vinculació amb la Cambra d’on fou membre del seu Comitè durant molts anys, recollint el testimoni del seu pare i lliurant-lo posteriorment al seu fill Jordi quan va decidir jubilar-se -si és que un empresari s’arriba a jubilar mai- en plena maduresa vital i professional.

L’exemple del Joan Busquets Thomas es converteix avui, més que mai, en un referent d’allò que volem per la nostra corporació, i que cal posar en valor, mantenint el llegat d’aquesta estirp d’empresaris

Aquesta vinculació, activa i compromesa, amb la principal organització econòmica del territori posa de manifest la manera de fer i d’actuar d’una generació de reusencs que sempre va tenir molt clara la necessitat de compartir, generosament, els seus coneixements per alimentar d’altres àmbits associatius. Per això l’exemple del Joan Busquets Thomas es converteix avui, més que mai, en un referent d’allò que volem per la nostra corporació, i que cal posar en valor, mantenint el llegat d’aquesta estirp d’empresaris que van ajudar a fer Cambra i ciutat amb tot el que això implica. 

Comentarios
Multimedia Diari