Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Falset vol inscriure el seu castell al Registre de Museus de Catalunya

Permetria obtenir ajut econòmic i tècnic del departament de Cultura

Diari de Tarragona

Whatsapp
Falset vol inscriure el seu castell al Registre de Museus de Catalunya

Falset vol inscriure el seu castell al Registre de Museus de Catalunya

L’Institut de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Falset vol que s'inscrigui el Castell de Falset al Registre de Museus de Catalunya, el catàleg oficial de museus del país. Ja s'ha fet un primer pas, com és tancar un acord perquè el Servei d’Atenció als Museus (SAM) encarregui la redacció del projecte museològic i el pla d’usos, un requisit necessari per ser inclòs al registre. El consistori falsetà valora que formar part del Registre de Museus de Catalunya permet optar a les subvencions que concedeix el departament de Cultura en matèria de museus, ser membre de ple dret de les xarxes temàtiques de museus i xarxes territorials de museus, i rebre l'assessorament i el suport tècnic del Servei de Museus i Protecció de Béns Mobles.

Amb tot, l'Ajuntament considera que seria un pas endavant en la preservació, investigació i difusió del patrimoni cultural i històric del territori, a banda de ser un nou atractiu turístic.

Temas

Comentarios

Lea También