'Grans', exposició fotogràfica de Meritxell Perpinyà, a Cal Massó de Reus

La fotògrafa de Reus inaugura aquest dimecres (20 hores) el seu treball de fotografia

03 diciembre 2019 13:40 | Actualizado a 03 diciembre 2019 13:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La fotògrafa Meritxell Perpinyà inaugura demà (20 hores) el seu treball Grans al Centre d’Art Cal Massó, 12 retrats d’unes sessions realitzades entre el 2015 i el 2018 a la Residència de la Gent Gran l’Onada, a La Ràpita, que es podran veure aquest desembre.

Amb aquestes fotografies, Perpinyà vol mostrar aquesta darrera etapa de l’existència. Ha vist bellesa, experiència, amor, dignitat i energia. També malaltia i solitud. Vol reflectir com conviuen aquestes persones amb la certesa de saber que està a punt d’arribar el moment d’iniciar un viatge cap a un destí desconegut.

Meritxell Perpinyà Masip (Reus 1972) de professió es dedica al comerç, de formació és química, de passió és fotògrafa, i de veritat, és una persona inquieta i curiosa. De ben aviat es va enamorar de la natura i els entorns pròxims de la seva terra, més endavant va poder viatjar i va ser aleshores quan es va iniciar en el món de la fotografia argèntica amb una càmera Canon EOS 500N. Des d’aleshores no ha parat de fotografiar.

Sense deixar mai la càmera analògica, la fotografia de natura i persones ha estat i és encara, la seva gran passió. S’expressa a través de la fotografia, s’explica millor amb la càmera que amb les paraules i intenta reflectir en cada imatge les seves inquietuds, les passions, les pors, les alegries..., el món tal com ella el veu.

12 mesos, 12 fotògrafs

Amb l’objectiu de donar un impuls a les arts visuals neix el cicle 12 mesos, 12 fotògrafs, 12 imatges. Es tracta d’un cicle de 12 exposicions de fotografia, cadascuna amb 12 imatges exposades i de 12 creadors diferents, tots fotògrafs locals i de la zona. Cadascuna estarà exposada un mes a la cafeteria de Cal Massó.

L’objectiu del cicle és donar a conèixer creadors del territori, concretament fotògrafs, a través de les seves imatges i propostes artístiques. A més a més, es volen posar en valor les arts visuals a la ciutat de Reus.

Comentarios
Multimedia Diari