Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Ajuntament de Falset reparteix 5.000 bosses entre les botigues

Es tracta d’una acció comercial emmarcada en la Llei de Barris
 

Diari de Tarragona

Whatsapp
És una acció comercial emmarcada en la Llei de Barris. FOTO: aj. falset

És una acció comercial emmarcada en la Llei de Barris. FOTO: aj. falset

En el marc de la Llei de Barris i de les accions de promoció comercial que s’hi contemplen, l’Ajuntament de Falset ha repartit prop de 5.000 bosses per les botigues del municipi.

Les bosses llueixen en una de les seves cares una il·lustració del poble, i en l’altra de dues persones comprant. Antoni Muntané, regidor de Promoció Econòmica de Falset, apunta que «cal aprofitar aquestes dates, en les quals el poble i la comarca del Priorat estan molt concorreguts, per contribuir a la bona feina dels comerços i perquè la gent que ens visita s’endugui un bon record de Falset».

A banda d’aquesta iniciativa puntual, l’Ajuntament de Falset s’ha sumat, els darrers anys, a la campanya de promoció comercial ‘Barris Antics. Molt per oferir, molt per descobrir’, en la qual participen una trentena de poblacions d’arreu de Catalunya. De fet, Falset rebrà el dissabte 8 de setembre, coincidint amb el cap de setmana festiu de Santa Càndia, els guanyadors de la campanya de la resta de poblacions.

Aquests seran obsequiats amb un detall gentilesa de l’Ajuntament i podran gaudir de tastos de vi i vermut al celler modernista de Falset i al campanar. A més, també seran convidats a dinar. Durant la tarda, podran gaudir dels actes que s’han programat amb motiu de les festes en honor a la patrona de Falset.

Temas

Comentarios

Lea También