Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament i la parròquia de Riudoms recullen diners per a reparar el campanar

La campanya '+FortsQueElLlamp' vol aconseguir 50.000 euros a través d'un micromecenatge online o un esmorzar popular

Diari de Tarragona

Whatsapp
Mossén Josep Mateu, assenyalant les destrosses ocasionades per la tempesta. FOTO: Alba Mariné

Mossén Josep Mateu, assenyalant les destrosses ocasionades per la tempesta. FOTO: Alba Mariné

Fa dues setmanes, un llamp va causar greus desperfectes a l'església de Riudoms, al Baix Camp. Ara, la parròquia i l'Ajuntament han engegat una campanya que, amb el nom '+FortsQueElLlamp', vol recollir diners per a la reparació.

El llamp va cremar la instal·lació elèctrica i els mecanismes de les campanes, va causar desperfectes a la cúpula i a l'interior del campanar, a la megafonia i part de la il·luminació de l'església i la climatització de la capella, entre d'altres. En total, preveuen que les actuacions costaran 50.000 euros.

La iniciativa inclou una campanya de micromecenatge online, un esmorzar popular i ballada de sardanes amb aportacions de deu euros o guardioles als comerços perquè els clients hi dipositin el canvi. A més, posen a disposició un compte corrent per a la recollida de donatius.

Paral·lelament a la necessitat de fer aquesta intervenció, la parròquia fa unes obres de renovació de la teulada de la sagristia per a evitar humitats i filtracions d'aigua a l'edifici.

Aquestes actuacions costen uns 30.000 euros, dels quals 18.000 venen subvencionats i la resta, del que la parròquia ha estalviat per a fer la intervenció. El rector, Josep Mateu, considera que no és oportú aturar les obres perquè perdrien les subvencions atorgades.

Temas

Comentarios

Lea También