Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’ExpoFira Km0 suma més de 250 cotxes venuts

Més de 5.000 persones s’han apropat al recinte firal per conèixer de primera mà les ofertes dels més de 500 vehicles exposats

Sílvia Fornós

Whatsapp
Imatge de l’ExpoFira Km0 que durant quatre dies s’ha celebrat a les instal·lacions de firaReus. FOTO: alba mariné

Imatge de l’ExpoFira Km0 que durant quatre dies s’ha celebrat a les instal·lacions de firaReus. FOTO: alba mariné

Més de 250 vehicles venuts i més de 5.000 persones. És el balanç de la primera edició de l’ExpoFira Km0, que des del passat dijous i durant quatre dies es va celebrar a les instal·lacions de firaReus. Des de l’organització destaquen «l’èxit de vendes i d’assistència d’aquesta primera edició». «Hem complert i superat les expectatives previstes amb la venda de més de 250 vehicles, el que ha suposat més de la meitat dels cotxes que hem tingut exposats», destaca Fèlix Nicolàs, en representació de NIMA Grup d’Automoció, qui va organitzar la iniciativa. Així mateix, l’organització destaca que «el mateix dissabte es van arribar a concentrar més de 2.000 persones per l’ExpoFira Km0 i ressalten que el mateix dia de la inauguració hi havia gent esperant a primera hora abans que s’obrissin les portes».

Paral·lelament, Fèlix Nicolàs subratlla que «la clau de l’èxit ha estat la publicitat que s’ha fet de l’acte, i que ha servit per atreure l’interès, a més de visitants de la província, de persones procedents de Lleida, Terres de l’Ebre, Manresa, Girona, Barcelona, etc.».

Tendència a l’alça del sector
La idea de l’ExpoFira del Km0 va sorgir fa uns mesos amb la intenció de crear un nou format en la venda de vehicles Km0 i gerència. «Ens sentim molt satisfets de la feina feta i, sobretot, de la resposta del públic. Les xifres que deixa l’esdeveniment són realment bones. La 1a ExpoFira del Km0 a FiraReus ha sigut un gran èxit», afegeix.
Aquesta fira confirma la tendència a l’alça de la venda de vehicles Km0 i seminous, un mercat en ple creixement. Així doncs, després de l’èxit aconseguit, els organitzadors creuen que l’any vinent s’ha de consolidar l’ExpoFira del Km0. De fet, ja estan treballant en les pròximes dates.

A la fira hi van participar els concessionaris del grup a la província de Tarragona (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction), els quals van oferir vehicles amb descomptes que arribaven al 40% i que han atret tot tipus de perfils, des d’aquells que buscaven una oportunitat fins als que volien un vehicle premium a un preu més assequible.

Temas

Comentarios

Lea También