Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La CUP critica el Govern per la marxa del Pintor Rock

«Tenim tots els documents que acrediten la feina que ha fet la productora cada mes per poder fer el festival a Reus», asseguren

Redacció

Whatsapp
La CUP critica el Govern per la marxa del Pintor Rock

La CUP critica el Govern per la marxa del Pintor Rock

El grup municipal de la CUP va criticar ahir l’equip de govern per haver deixat escapar el festival Pintor Rock, que finalment es farà al Morell.

El regidor Oriol Ciurana va assegurar que «el Govern de Reus ha tirat totes les culpes a la productora del festival Pintor Rock i ha dit que no havien presentat tots els documents per justificar que el festival finalment se celebri al Morell».

El cupaire va afegir que «aquest Govern pot reconèixer alguna vegada que s’equivoca? Per què sempre s’equivoca en un determinat entorn i estil de persones?» I és que, segons els documents que ha presentat la CUP, la productora del festival va presentar la primera instància per ocupar el Parc de la Festa el 29 de març i l’Ajuntament la va perdre. Aquesta pèrdua no es va notificar als organitzadors fins un mes després, segons Ciurana.

«Tenim tots els documents que acrediten la feina que ha fet la productora cada mes per poder fer el festival a Reus» va afegir Ciurana, que va denunciar que, malgrat que els organitzadors presentessin els primers documents al març, l’Ajuntament no els informés fins al 20 de setembre que havien de pagar 40.000 euros per l’ús del Parc de la Festa i 20.000 euros pel desplegament policial.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También