La Cambra de Reus fa un balanç positiu de la Ganxet Pintxo

A partir d’avui, l’organització farà recompte de vots per conèixer els guanyadors de la divuitena edició

14 noviembre 2021 18:00 | Actualizado a 14 noviembre 2021 18:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Ganxet Pintxo va cloure ahir la divuitena edició tot superant les expectatives projectades per la Cambra de Comerç de Reus, l’entitat impulsora de l’esdeveniment. Després de dos anys sense ruta de tapes, l’ens cameral va fer un balanç positiu, tot constatant un «ampli seguiment popular» en el desè aniversari de la creació de la iniciativa gastronòmica.

El president de la Cambra, Jordi Just, va subratllar la capacitat que, «una vegada més, ha demostrat la ruta a l’hora de convertir-se en element dinamitzador de l’activitat econòmica». «Si buscàvem recuperar l’embranzida en un moment complex, atenent les circumstàncies que han envoltat al sector de la restauració durant els darrers mesos, la Ganxet Pintxo s’ha convertit en el millor revitalitzador possible», va afegir. L’afluència registrada als establiments durant els dos caps de setmana consecutius ha estat per a la Cambra un indicador clau «després que, el mal temps de principis de setmana provoqués un cert alentiment de l’activitat, especialment en els establiments que realitzen a les seves terrasses el gruix de l’atenció al públic». Per la seva banda, el coordinador tècnic de la ruta, Jaume Batista, es va felicitar per la «fantàstica feina dels restauradors que han redoblat esforços per atendre a una clientela que, en gran nombre, ha volgut gaudir de la ruta i dels seus atractius gastronòmics».

A partir d’avui dilluns, l’organització començarà a recomptar les butlletes de votació emeses pels clients de la ruta i que permetrà determinar els guanyadors d’aquesta edició. Els finalistes es coneixeran durant els darrers dies en l’acte de cloenda de la divuitena edició de la ruta de tapes de Reus. La propera cita amb la Ganxet Pintxo serà la primavera de 2022.

Comentarios
Multimedia Diari