La Festa de la Primavera amplia dates i renova el format amb tallers i experiències a les botigues

La sisena edició de la campanya comercial es farà del 24 al 28 d'abril i inclourà actes musicals amb motiu de Reus Ciutat de la Música

24 abril 2018 09:51 | Actualizado a 26 abril 2018 10:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La campanya comercial de la Festa de la Primavera de Reus enceta la sisena edició amb una ampliació de dates, del 24 al 28 d’abril, i un nou plantejament. Aquest permetrà que cadascun dels establiments participants puguin oferir una àmplia programació de tallers i experiències que donaran a conèixer tant a reusencs com visitants la naturalesa dels comerços. La celebració, organitzada pel Tomb de Reusl’Agència Reus Promoció, vol promoure el comerç i dinamitzar la ciutat.

“Hem canviat el format de la campanya per reforçar l’apropament dels clients als comerços de proximitat. Fer de les seves compres una experiència per aconseguir que hi hagi una conversa entre establiments i compradors”, ha dit la presidenta del Tomb de Reus, Gemma Molner, aquest dimarts a la presentació de la Festa de la Primavera.  

El nou format permetrà als clients conèixer la naturalesa dels negocis participants en la campanya comercial amb tallers variats

Alguns dels tallers són per aprendre a cosir, a maquillar-se, d’assessorament d’imatge i com confeccionar un fons d’armari, entre altres. La majoria d’activitats són gratuïtes i, en molts casos, s’ofereixen descomptes i promocions.

Tota la programació estarà detallada en un fulletó disponible a totes les botigues d’El Tomb de Reus que s’han sumat a la iniciativa. Allà també hi apareixeran els contactes de cadascun dels establiments, ja que per assistir a les activitats, s’haurà de demanar hora amb anterioritat.

Amb motiu de Reus Ciutat de la Música, la programació inclourà actes musicals amb els grups la Píccola Orquestra, Gots de Tuba i After Dark

Una de les novetats que incorpora aquesta edició de la Festa de la Primavera seran actes musicals. Hi haurà Vermut Electrònic el dia 28 d’abril a la plaça del Teatre (12-15 hores). Se sortejaran 800 tiquets a cadascun dels establiments.

I, amb motiu de Reus Ciutat de la Música 2018, hi haurà espectacles itinerants a diferents punts de la ciutat: aquest divendres 27 a la tarda vindrà la Píccola Orquestra, de la companyia Traüt que oferirà música popular (19-20.30h); dissabte 28 al matí (12-13.30h) serà el torn de Gots de Tuba amb un ampli repertori de versions; i, dissabte a la tarda (19-20.30h), el grup After Dark actuarà amb adaptacions de clàssics del pop i el rock des dels anys 60 fins a l’actualitat.

Amb la iniciativa es vol reforçar la implantació dels comerços de proximitat amb una relació més estreta amb el comprador

“Volem que els ciutadans gaudeixin de Reus amb una estada gratificant que esdevingui tot un referent”, ha aportat la regidora de Projecció de Ciutat a l’Ajuntament de la ciutat, Montserrat Caelles. Per la seva banda, Molner, ha afegit que “l’equip de Reus Promoció calcularà l’acollida de la campanya per saber si hem assolit els nostres objectius inicials”.

Els aparadors, acolorits

Per fer palès que és primavera, totes les botigues participants en la Festa de la Primavera engalanaran els aparadors amb flors i frases creades per alumnes de l’Institut Baix Camp. Aquesta característica també recorda l'apropament del LXXI Concurs Exposició Nacional de Roses que es du a terme del 5 al 7 de maig a càrrec del Centre de Lectura de Reus.

Val a dir, que per celebrar Reus Ciutat de la Música també s’inclourà música al l'esmentat certamen. De fet, a les botigues també s’hi repartiran 2x1 per tal de poder assistir-hi.

Comentarios
Multimedia Diari