La Generalitat distingeix FiraReus amb un premi

També fa una menció especial a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès per les Fires de Maig o dels Enamorats

22 noviembre 2018 18:20 | Actualizado a 23 noviembre 2018 12:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Generalitat ha distingit aquest dijous a FiraReus amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018 per l'organització de l'esdeveniment Esquiades Snowfun, conjuntament amb l'empresa esquiades.com. El guardó s'ha lliurat en el marc del 25è Congrés de Fires de Catalunya, celebrat a Tortosa.

S'ha reconegut que s'hagi impulsat una fira experiencial innovadora en el sector, on hi ha hagut una gran presència de noves tecnologies, així com la col·laboració público-privada per celebrar la fira. La Generalitat també ha fet una menció especial a l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès per l'organització de Fires de Maig o dels Enamorats, per la seva aposta per la professionalització i per la posada en marxa d'una sèrie d'innovacions i millores implementades a la fira aquest any.

La primera edició d'Esquiades SnowFun es va celebrar l'11 i 12 de novembre de 2017 i va comptar amb la presència de la pràctica totalitat de les pistes espanyoles i altres operadors del sector, com cadenes hoteleres i marques de material esportiu.

L'objectiu de la fira és que els assistents puguin avançar la temporada de neu a través de les activitats programades i de les promocions que ofereixen els expositors. Es dona la circumstància que la segona edició es va ajornar temporalment per falta de patrocinis. Finalment, se celebrarà els 23 i 24 de novembre de 2019.

La fira no va només dirigida als aficionats a l'esquí, sinó que també té per objectiu contribuir a la creació de nous aficionats a aquest esport. Per tancar el cercle, en la primera edició Esquiades SnowFun va organitzar una trobada professional dels principals operadors del sector d'Espanya, en què van prendre part una setantena de responsables.

Els participants van procedir de Catalunya i de la resta de l'Estat i el seu perfil responia a esportistes que esquiaven una mitjana de sis vegades per temporada. El 52% tenien nivell mitjà d'esquí i el 38%, avançat.

Els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya van destinats a distingir les organitzacions firals catalanes que han aplicat amb èxit un pla, mètode o tècnica que ha suposat una millora en la innovació, la qualitat i la productivitat aplicada en activitats firals que realitzen.

El congrés, que organitza la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) amb el suport de la Generalitat i que enguany celebra els seus 25 anys, s'ha consolidat com l'esdeveniment de referència del món firal i punt de trobada per a l'intercanvi de coneixement d'aquest sector.

En el marc del congrés, també s'ha presentat l'estudi sobre les Bones Fires elaborat per EADA. El secretari d'Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer, ha destacat que l'activitat firal es troba en un moment molt bo, segons les conclusions de l'estudi sobre les fires de Catalunya i Experiències d'Èxit en Organització i Gestió. "És un sector amb moltes fortaleses i oportunitats i on es porten a terme moltes bones pràctiques, que és sinònim de fires amb qualitat", ha dit.

Comentarios
Multimedia Diari