La Urbana identifica els portadors del Bou de Reus per portar propaganda a favor del referèndum

Els fets han tingut lloc durant el Correvermuts, un dels actes de les festes de Misericòrdia

17 septiembre 2017 14:49 | Actualizado a 09 noviembre 2017 10:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els membres que formen part del Bou de Reus han denunciat a través de les xarxes socials que la Guàrdia Urbana els ha identificat per portar propaganda a favor del referèndum. Concretament, la bèstia portava un cartell en defensa del sí al referèndum de l'1 d'octubre i un altre d'Òmnium Baix Camp a favor de la independència penjat al llom. 

Els fets han tingut lloc durant el Correvermuts, un dels actes de les festes de Misericòrdia, que ha comptat també amb la presència del Bou Tradicional de Valls i el Bou de Valls, i l’acompanyament musical dels Bandsonats.

Segons expliquen, els agents els haurien instat a treure la propaganda a favor del referèndum de l'1 d'octubre, els portants s'hi haurien negat i posteriorment els haurien identificat davant del consistori reusenc. 

La Guàrdia Urbana de Reus ha seguit  les ordres de la fiscalia, que insten a adoptar "les mesures necessàries per intervenir els efectes i instruments destinats a preparar o celebrar el referèndum il·legal, requisant urnes, sobres electorals, manuals d'instruccions per als membres de les meses electorals, impresos electorals, propaganda electoral, elements informàtics, així com qualsevol altre material de difusió, promoció o execució del referèndum il·legal ".

Els membres del Bou de Reus han rebut el suport d'Òmnium Baix Camp i també del president de l'entitat, Jordi Cuixart, a través de les xarxes socials.

Després de la identificació, la cercavila ha seguit amb normalitat fins a la plaça de Prim amb un vermut popular i música del DJ San Vinilo.

Comentarios
Multimedia Diari