La Vella Quaresma de Reus perd la primera de les seves set cames

Hi van participar les escoles Maria Rosa Molas, Arce, Cèlia Artiga, Ciutat de Reus, Mowgli, Misericòrdia i Maria Cortina

19 mayo 2017 16:08 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les regidories de Cultura i d’Ensenyament i Política Lingüística van reprendre ahir l’activitat de serrar les set cames de la Vella Quaresma mitjançant un espectacle adreçat als nens i nenes de la ciutat. La regidora de Cultura Montserrat Caelles i l’il·lustrador Sergi Salvó (IAKARE) van protagonitzar la primera de les sessions setmanals que, amb la presència d’escolars, es realitzaran fins al dia 12 d’abril a la plaça de les Peixateries Velles. En aquesta primera sessió hi van participar les escoles Maria Rosa Molas, Arce, Cèlia Artiga, Ciutat de Reus, Mowgli, Misericòrdia, i Maria Cortina.

Aquest any, uns 2.000 xiquets i xiquetes de més de trenta escoles i llars d’infants s’han sumat a aquesta proposta. A més, les àrees de Cultura i Ensenyament han repartit a les escoles una imatge de la Vella Quaresma per muntar, dissenyada per Sergi Salvó (IAKARE).

L’espectacle que es fa a les Peixateries Velles està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el ‘Carni’, el gran protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s’ha acabat i que no tornarà fins a l’any vinent.

L’acte tindrà lloc cada divendres a les 10 hores, mentre duri el període de la Quaresma. L’última cama se serrarà el dimecres de la Setmana Santa, el dia 12 d’abril a les 12 hores. Cada setmana, membres d’entitats locals (persones vinculades al Carnaval, artistes, representants del món de la cultura popular, la música o el teatre) tallaran les cames de la Vella Quaresma, que estarà penjada durant tot aquest període a les Peixateries Velles.

n n n

Comentarios
Multimedia Diari