Más de Reus

La Vella Quaresma de Reus perd la primera de les seves set cames

Hi van participar les escoles Maria Rosa Molas, Arce, Cèlia Artiga, Ciutat de Reus, Mowgli, Misericòrdia i Maria Cortina

Redacció

Whatsapp
Un moment de la jornada d’ahir al matí de la Vella Quaresma. FOTO: ALFREDO GONZ�LEZ

Un moment de la jornada d’ahir al matí de la Vella Quaresma. FOTO: ALFREDO GONZ�LEZ

Les regidories de Cultura i d’Ensenyament i Política Lingüística van reprendre ahir l’activitat de serrar les set cames de la Vella Quaresma mitjançant un espectacle adreçat als nens i nenes de la ciutat. La regidora de Cultura Montserrat Caelles i l’il·lustrador Sergi Salvó (IAKARE) van protagonitzar la primera de les sessions setmanals que, amb la presència d’escolars, es realitzaran fins al dia 12 d’abril a la plaça de les Peixateries Velles. En aquesta primera sessió hi van participar les escoles Maria Rosa Molas, Arce, Cèlia Artiga, Ciutat de Reus, Mowgli, Misericòrdia, i Maria Cortina.

Aquest any, uns 2.000 xiquets i xiquetes de més de trenta escoles i llars d’infants s’han sumat a aquesta proposta. A més, les àrees de Cultura i Ensenyament han repartit a les escoles una imatge de la Vella Quaresma per muntar, dissenyada per Sergi Salvó (IAKARE).

L’espectacle que es fa a les Peixateries Velles està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el ‘Carni’, el gran protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s’ha acabat i que no tornarà fins a l’any vinent.

L’acte tindrà lloc cada divendres a les 10 hores, mentre duri el període de la Quaresma. L’última cama se serrarà el dimecres de la Setmana Santa, el dia 12 d’abril a les 12 hores. Cada setmana, membres d’entitats locals (persones vinculades al Carnaval, artistes, representants del món de la cultura popular, la música o el teatre) tallaran les cames de la Vella Quaresma, que estarà penjada durant tot aquest període a les Peixateries Velles.

n n n

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También