La dotzena Ganxet Pintxo tanca amb èxit el primer cap de setmana

La ruta de tapes obre aquest dilluns les propostes teatrals amb l'actriu Helena Tarragó i la nutricionista Sandra Mañà

19 mayo 2017 15:47 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Ganxet Pintxo acomiada aquest diumenge el seu primer cap de setmana. Els establiments van registrar una gran afluència de visitants que van voler provar alguna de les 48 tapes que formen la ruta. Paral·lelament també han tingut una notable acceptació els menús de tapes que, per primera vegada, ofereixen set restaurants en aquesta edició. «Unes bones sensacions que serveixen per ratificar l’acceptació que té la Ganxet Pintxo fins i tot en situacions climatològiques adverses, com les que es van viure divendres a la nit quan la pluja va fer acte de presència», ha subratllat aquest diumenge la Cambra de Comerç en un comunicat. Fins i tot va tenir lloc la ruta nocturna amb bicicleta, de la mà de la plataforma Bicicamp.

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, destaca precisament la capacitat de la ruta de «connectar amb els seus clients des del primer moment. El que hem viscut aquest cap de setmana ratifica el que ja havíem diagnosticat durant les edicions precedents: que més enllà d’un esdeveniment gastronòmic singular, la ruta és un fet social que la gent té a la seva agenda, com un cita de referència, gairebé d’obligat i volgut compliment».

A partir d'aquest dilluns la ruta de tapes reusenca oferirà una de les novetats d’aquesta edició, el Teatre Pintxo, unes càpsules teatrals de petit format que protagonitzen l’actriu Helena Tarragó i la nutricionista Sandra Mañà. Una activitat gratuïta que dilluns es podrà veure als establiments Peggy Sue’s, Vivinwine i Bar Campus.

Comentarios
Multimedia Diari