'La pipa de la pau' obrirà la nova temporada del Casal Riudomenc

A la programació d´hivern i primavera també destaquen altres noms propis com Montserrat Carulla o Tomeu Penya

19 mayo 2017 16:43 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Teatre Auditori Casal Riudomenc ha publicat el programa d’actes de la temporada d’hivern-primavera d’aquest any amb propostes molt diverses que combinen la comèdia, la música i, fins i tot, la lectura dramatitzada. L’encarregada d’obrir la nova temporada serà l’obra de teatre La pipa de la pau , amb Amparo Moreno i Pep Papell. Serà dissabte 18 de febrer (20.30 hores) i el preu de les entrades des de 16 i 14 euros (anticipada) i 20 i 18 euros (el mateix dia).

Es tracta d’una comèdia on es poden veure les relacions d’amor i odi entre mares i filles i on les pors i els fantasmes que tothom porta a dins fan trontollar un matriarcat on s’hi viuen situacions molt divertides i surrealistes.

Un altre muntatge que destaca és Pretty , de Neil LaBute, i dirigida per Marilia Samper, amb la interpretació de Joan Carreras, Sara Espígul, Mariona Ribas i Pau Roca. Aquest drama còmic, que es odrà veure diumenge 12 de març (18.30 hores), confronta d’una manera molt forta i estimulant l’actual obsessió de la societat amb l’aparença física. El preu de les entrades és de 18 i 14 euros (anticipada) i de 22 i 18 euros (el mateix dia).

Més noms propis de la nova programació d’hivern-primavera del Casal Riudomenc són Tomeu Penya i Montserrat Carulla. El cantautor mallorquí oferirà un concert a Riudoms dissabte 1 d’abril (20.30 hores). Acompanyat pel músic Simó Rabassa, Penya presentarà un nou espectacle únic, amb moltes sorpreses i on no faltaran els seus grans èxits de sempre com Mallorquins i catalans , Illes dins un riu o Duc el dimoni dins jo . L’espectacle, organitzat per Trui Mallorca, tindrà un preu de 18 euros (anticipada) i 20 euros (el mateix dia).


‘La música de les paraules’
Un altre nom de pes que passarà pel Casal Riudomenc és el de Montserrat Carulla. La veterana actriu catalana presentarà diumenge 14 de maig (19 hores), La música de les paraules . Amb aquest muntatge, Carlla oferirà una lectura dramatitzada per parlar de la seva experiència vital i professional, i de l’amor que professa al seu país, amb textos propis i de diversos autors (Josep Palau i Fabre, Salvat-Papasseit, Pere Calders, Verdaguer, Miguel Hernández o Antonio Machado, entre d‘altres. Tots ells amb una subtil selecció musical i acompanyament en directe de violí i piano a càrrec de Neus Soler. El preu de les entrades és de 12 i 10 euros (anticipada) i de 16 i 14 euros (el mateix dia).

n n n

Comentarios
Multimedia Diari