La portaveu i la diputada tarragonina de Podem visiten l'Hospital Sant Joan

Conchi Abellán i Yolanda López s'han reunit amb els treballadors per escoltar les seves peticions

28 junio 2018 16:28 | Actualizado a 28 junio 2018 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La portaveu de Podem, Conchi Abellán, i la diputada de Catalunya en Comú Podem al Parlament de Catalunya per la província de Tarragona, Yolanda López, han visitat l’Hospital Sant Joan de Reus per reunir-se amb el Comitè d’Empresa. Ho han fet per tal de "mostrar la seva solidaritat amb la lluita que estan lliurant els treballadors i treballadores i reclamar el que des del partit es considera de sentit comú: que siguin els propis treballadors i treballadores els qui negocien les seves condicions de feina".

“La nostra postura és clara: demanem màxima transparència i col·laboració a totes les persones i organismes implicats perquè els comptes siguin públics i que a les negociacions es compti amb el Comitè d’Empresa”, ha afirmat Conchi Abellán. Per la seva banda, Yolanda López ha recordat que l’anterior Govern de la Generalitat “tenia un compromís clar amb Reus sobre l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, i els treballadors i treballadores de l’hospital volen saber si la nova consellera respectarà aquests compromisos”.

Les dues representants de Podem han insistit que les retallades "no només afecten els treballadors i treballadores, sinó que també repercuteixen directament sobre la qualitat del servei que reben els usuaris i les usuàries, i han reiterat el compromís de Podem de donar suport, tant des del Parlament com des de fora de les institucions, a totes les reivindicacions i iniciatives del Comitè d’Empresa de l’hospital. Els ciutadans i ciutadanes del Baix Camp ben s’ho mereixen".

Comentarios
Multimedia Diari