Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Ensenyament

Les escoles bressol municipals de Reus promouen el pensament científic

El projecte Lab_06 promou l'interès per la ciència a partir de la iniciativa personal dels alumnes en la resolució de reptes.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un dels infants manipulant un dels objectes del projecte. Foto: Ajuntament de Reus

Un dels infants manipulant un dels objectes del projecte. Foto: Ajuntament de Reus

Els alumnes d’entre 2 i 3 anys de les escoles bressol municipals de Reus participen aquest setmana en una activitat que promou el pensament científic en les primeres edats. El projecte Lab_06, de la Universitat de Manresa i que comptea amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, promou l’interès per la ciència a partir de la iniciativa personal dels alumnes en la resolució de reptes, la presa de decisions amb intencionalitat i la vivència d’experiències positives d’aprenentatge científic.

La regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística ha aconseguit que les escoles bressol municipals de Reus formin part de la prova pilot del projecte Lab_06, que enguany, per primer any, trasllada l’activitat als centres educatius amb una furgoneta carregada de materials d’exploració i experimentació específics.

Amb aquest material, els alumnes poden manipular diferents ginys com imants, politges o frontisses; i experimentar amb els pesos, gramatges i mides de diferents materials, entre altres.

L’activitat ja s’ha desenvolupat a les escoles bressol la Ginesta, Montsant i Marfull; aquest dijous es fa a l’Olivera, i divendres al Lligabosc.

Temas

Comentarios

Lea También