L'humorista Berto Romero actuarà a Falset el dia 28 de gener

Serà a les 22.30 hores al teatre L'Artesana

19 mayo 2017 16:50 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’humorista Berto Romero trepitjarà el 28 de gener (22.30h) l’escenari del teatre L’Artesana de Falset per presentar-hi la seva darrera proposta: Berto Romero. Sigue con nosotros. En la seva proposta, el còmic català es presenta disposat a compartir amb el públic algunes bones lliçons que creu haver après darrerament, després d’assolir la maduresa i superar els complexos i traumes que el van tenallar en el passat (tot i que, potser, n’està desenvolupant de nous). D’aquesta manera, l’humorista planeja fer passar més que un bona estona als espectadors, obstinat en cantar, ballar i explicar la seva vida i la dels altres.

Les entrades per a la funció ja estan a la venda. Es poden adquirir a l’Ajuntament per un preu de 15 euros, ja sigui presencialment, per telèfon (977 83 00 57) o per correu electrònic (comunicació@falset.org; cultura@falset.org). El preu de l’entrada a taquilla el mateix dia de l’obra serà de 18 euros. Com remarca Carlos Brull, regidor de Cultura de Falset, «portem al teatre L’Artesana un dels grans monologuistes del país».

L’obra s’inclou dins la programació d’hivern de L’Artesana, en la que també s’hi troben propostes com Confessions d’un ex president, amb Queco Novell (7 de maig), i 23 cm amb la Companyia de Teatre de Móra d’Ebre (12 de febrer); els concerts de Joan Reig (4 de març); The Hanfris Quartet (19 de març), i el Cor d’Adults Victòria dels Àngels de Sant Cugat (26 de març), i les projeccions de cinema Villaviciosa de al lado (29 de gener), Canta (5 de febrer), Trolls (19 de febrer) i Laluz entre los océanos (12 de març).

Comentarios
Multimedia Diari