Mas Pintat de Reus estrena un cicle d’activitats per als infants d’entre 4 i 9 anys

El projecte ‘Fem Rusc’ aborda una franja d’edat no treballada fins ara i fusiona art, literatura i jocs de taula

07 febrero 2019 08:53 | Actualizado a 11 febrero 2019 19:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La directora del Mas Pintat, Rosa Martí, i la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística a l’Ajuntament de Reus, Maria Dolors Sardà, van presentar ahir dimecres el balanç del 2018 quant a l’acollida de les activitats dutes a terme a l’espai de suport a les famílies. Aprofitant l’avinentesa, també van donar a conèixer el nou cicle d’activitats ‘Fem Rusc’, un projecte que fusiona art, literatura i  jocs de taula. Aquesta novetat s’afegeix als eixos que treballa el Mas Pintat: ‘Espais familiars i tallers lúdics’, ‘Avis i néts, compartint moments’ i ‘Família i ciutat, educació compartida’.

«Vam promoure aquesta iniciativa arran de l’èxit de moltes de les activitats que hem anat fent. Vèiem que amb una activitat de jocs de taula hi va haver una acollida aclaparadora i, en molts casos, llista d’espera. La demanda ens va fer decidir», va esmentar ahir durant la presentació Rosa Martí. L’objectiu de ‘Fem Rusc’ és crear un espai on infants i familiars puguin compartir una estona lúdica.

A més, s’obre l’activitat a una franja d’edat nova fins ara no abordada al Mas Pintat: la que hi ha entre els 4 i els 9 anys. «Ens hem arriscat i avui (ahir per al lector), que hem engegat l’activitat, hem rebut moltes sol·licituds i sense haver fet molta publicitat», va dir Martí. Les diverses activitats de ‘Fem Rusc’ es duran a terme els dimecres (17.30-19 hores). Aquest mes de febrer, deixant de banda l’activitat ‘Art en família’ duta a terme ahir, hi haurà programa pel dia 27 la de ‘Literatura i contes’. Les activitats de ‘Fem Rusc’ són gratuïtes i cal inscripció prèvia (maspintat@reus.cat), ja que hi ha places limitades. 

Aquest 2019, a l’eix ‘Família i ciutat, educació compartida’, hi ha programades xerrades sobre l’ús de les tecnologies, convivència, primers auxilis i sexe i drogues, entre altres. 

La trobada d’ahir va acollir també el balanç de les activitats del 2018. Entre altres, a la programació d’activitats d’‘Avis i néts, compartint moments’ van participar, durant el curs 2017-2018, 150 persones entre avis, àvies, néts i nétes. A les xerrades familiars i tallers de ‘Família i ciutat, educació compartida’ hi va haver un total anual aproximat de prop de 900 famílies participants. 

Comentarios
Multimedia Diari