Més de 130 llibres del darrer any tenen alguna vinculació amb Reus o comarca

La Biblioteca Central va acollir ahir la trobada d´autors locals prèvia a la diada de Sant Jordi. Enguany, els ciutadans poden recomanar un llibre en una gravació en format vídeo

19 mayo 2017 15:36 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus va acollir ahir a la tarda la tradicional trobada d’autors locals, un dels principals actes previs a la diada de Sant Jordi, encapçalat per l’alcalde, Carles Pellicer; i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles. La cita va estar protagonitzada pel col·lectiu La Gata Borda, acompanyada de l’actuació de músics del Conservatori de la Diputació de Tarragona. Els llibres d’autors locals seran exposats fins al 29 d’abril a la sala central de la Biblioteca Xavier Amorós, en una ambientació escolar d’acord amb els continguts de la pròxima Guia de Lectura.

Un any més, des de les Biblioteques Municipals de Reus s’ha realitzat una tasca de recull de totes les novetats editorials del darrer any (d’ençà de l’anterior Sant Jordi) vinculades a Reus o a la comarca del Baix Camp, ja sigui per l’autoria, l’editorial, la traducció, l’autoria del pròleg o una part de l’obra, per l’autoria de la il·lustració o per qualsevol altre tipus de vincle amb el territori. En total s’han identificat 133 títols. Des de les Biblioteques Municipals es promou també un any més el programa ‘Reus Llegeix’, que recull diverses activitats de lectura dins de les altres àrees de l’Ajuntament. D’altra banda, des de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència s’organitza la proposta ‘vídeo-recomanacions’, en la qual la ciutadania por passat per qualsevol centre cívic, Casal de les Dones, Casals Municipals de la Gent Gran i el Casa de Joves, i recomanar un llibre mentre es grava en format vídeo.

Comentarios
Multimedia Diari