Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 3.000 reusencs voten els projectes proposats a Reus

Aquest dissabte té lloc a l’antic hospital la segona sessió de presentació dels projectes a votació

Diari de Tarragona

Whatsapp
Uns dels espais físics on es pot votar es als mercats de Reus.

Uns dels espais físics on es pot votar es als mercats de Reus.

Prop de 3.400 persones han exercit el seu dret a vot en el marc dels pressupostos participatius de Reus. En total, estan cridats a votar més de 85.000 reusencs i reusenques, tots aquells que tinguin més de 16 anys. 

A més de la votació virtual, a través del web participa.reus.cat, la ciutadania pot votar fins al 18 de març de manera presencial als Mercats de Reus i a altres espais de la ciutat.

Per a les persones que desitgin participar en el procés de manera presencial, s’han previst un seguit d’espais informatius sobre les opcions finalistes que inclouen punts de votació amb el suport d’una persona dinamitzadora, que ajuda les persones interessades a votar i informa sobre qualsevol dubte.

43 projectes, un per un

Els proposants dels projectes que opten als pressupostos participatius podran aquest dissabte defensar la seva idea en una sessió oberta al públic. Segons l’Ajuntament, 12 dels impulsors dels projectes que es poden votar ja han confirmat la seva presència.
El 3 de març passat va tenir lloc la primera jornada en la qual es van mostrar i explicar fins a 12 propostes. 9 més van ser ressenyades.

Temas

Comentarios

Lea También