Més de 3.000 reusencs voten els projectes proposats a Reus

Aquest dissabte té lloc a l’antic hospital la segona sessió de presentació dels projectes a votació

09 marzo 2018 09:29 | Actualizado a 12 marzo 2018 11:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Prop de 3.400 persones han exercit el seu dret a vot en el marc dels pressupostos participatius de Reus. En total, estan cridats a votar més de 85.000 reusencs i reusenques, tots aquells que tinguin més de 16 anys. 

A més de la votació virtual, a través del web participa.reus.cat, la ciutadania pot votar fins al 18 de març de manera presencial als Mercats de Reus i a altres espais de la ciutat.

Per a les persones que desitgin participar en el procés de manera presencial, s’han previst un seguit d’espais informatius sobre les opcions finalistes que inclouen punts de votació amb el suport d’una persona dinamitzadora, que ajuda les persones interessades a votar i informa sobre qualsevol dubte.

43 projectes, un per un

Els proposants dels projectes que opten als pressupostos participatius podran aquest dissabte defensar la seva idea en una sessió oberta al públic. Segons l’Ajuntament, 12 dels impulsors dels projectes que es poden votar ja han confirmat la seva presència.
El 3 de març passat va tenir lloc la primera jornada en la qual es van mostrar i explicar fins a 12 propostes. 9 més van ser ressenyades.

Comentarios
Multimedia Diari