Muntanyes de la Costa Daurada, tranquil·litat, llibertat, i seguretat

04 septiembre 2020 12:31 | Actualizado a 12 septiembre 2020 16:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La tardor és una temporada ideal per visitar les Muntanyes de la Costa Daurada. Les calors remeten i tot és més tranquil i calmat. Els boscos canvien de color i es converteixen en un autèntic espectacle natural. Els camps i els conreus donen els seus millors fruits; la Patata de Prades IGP, els bolets, les avellanes DOP Reus, es fan les primeres premsades d’oli verge extra DOP Siurana...

És el millor moment per conèixer i descobrir el nostre territori, els racons acollidors o espectaculars de les Muntanyes de Prades, de la Serra de LLaberia, de la Serra de l’Argentera, de la plana agrícola i conreada del Baix Camp. Els boscos densos i misteriosos, el ric patrimoni històric i cultural i la tranquil·litat dels nostres pobles, on sembla que el temps s’hagi aturat, us faran sentir sensacions noves i agradables que us connectaran amb la natura i amb la cultura tradicional.

Aquesta tardor especial, marcada per la situació de pandèmia en la que ens trobem, les Muntanes de la Costa Daurada t’ofereixen un entorn tranquil, saludable i segur. Espais oberts, natura i serveis amb totes les mesures sanitàries, us permetran gaudir de la nostra destinació amb calma i les màximes garanties.

Veniu a disfrutar de les Muntanyes de la Costa Daurada i feu-ho amb seguretat; mantingueu les distàncies, porteu mascareta, respecteu els espais naturals. Veniu i tingueu cura de la vostra gent i de la nostra gent.

Muntanyes de la Cosa Daurada, tranquil·litat, llibertat, i seguretat.

Comentarios
Multimedia Diari