Obre el parc d'Àngel Guimerà després de la seva remodelació

Als Pressupostos Participatius 2018 va ser una de les propostes guanyadores. S'ha millorat el tancament de l'espai per limitar-ne els horaris, la zona de jocs infantils i s'ha donat més visibilitat i seguretat amb l'eliminació de les zones opaques.

27 agosto 2019 09:56 | Actualizado a 27 agosto 2019 10:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Ajuntament de Reus ha obert al públic el parc d'Àngel Guimerà, un cop finalitzades les obres de remodelació de l'espai. L'actuació ha estat coordinada i supervisada per les regidories de Participació, Bon Govern i Serveis Generals i d'Urbanisme, a través de l'edició 2018 dels Pressupostos Participatius. La inversió va ser una proposta de Salvador Ginesta Aldea, junt amb dos ciutadans més, amb els quals s'ha anat treballant la proposta, consensuant tots els passos; i va ser adjudicada a l'empresa  Construcciones y Reformas Jimaran SL, amb un pressupost 72.548,99 euros.

La remodelació del parc dóna solució a tres demandes realitzades pel veïnat de la zona, a través d'un procés participatiu: el tancament del parc, la millora de la zona de jocs infantils, i l'eliminació de zones opaques.

En referència a aquestes remodelacions, s'ha ampliat el tancament del parc, millorant-ne la seva altura, per tal de privar que sigui accessible en horaris no establerts. S'ha inclòs la col·locació de dues portes, per tal de poder tancar el parc a les nits. D'altra banda, s'ha reordenat la zona de jocs infantils, reorganitzant els diferents mòduls existents i s'han substituït els mòduls individuals, que estaven molt desgastats. Les zones amb risc de caiguda s'ha pavimentat amb cautxú. Per últim, s'ha desbrossat gran part de les zones vegetals més opaques, dotant de millor visibilitat i seguretat a tot el parc. S'ha eliminat un mur i s'ha substituït per una tanca que no privi la visibilitat.

Comentarios
Multimedia Diari