Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Obre el parc d'Àngel Guimerà després de la seva remodelació

Als Pressupostos Participatius 2018 va ser una de les propostes guanyadores. S'ha millorat el tancament de l'espai per limitar-ne els horaris, la zona de jocs infantils i s'ha donat més visibilitat i seguretat amb l'eliminació de les zones opaques.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Obre el parc d'Àngel Guimerà després de la seva remodelació

Obre el parc d'Àngel Guimerà després de la seva remodelació

L'Ajuntament de Reus ha obert al públic el parc d'Àngel Guimerà, un cop finalitzades les obres de remodelació de l'espai. L'actuació ha estat coordinada i supervisada per les regidories de Participació, Bon Govern i Serveis Generals i d'Urbanisme, a través de l'edició 2018 dels Pressupostos Participatius. La inversió va ser una proposta de Salvador Ginesta Aldea, junt amb dos ciutadans més, amb els quals s'ha anat treballant la proposta, consensuant tots els passos; i va ser adjudicada a l'empresa  Construcciones y Reformas Jimaran SL, amb un pressupost 72.548,99 euros.

La remodelació del parc dóna solució a tres demandes realitzades pel veïnat de la zona, a través d'un procés participatiu: el tancament del parc, la millora de la zona de jocs infantils, i l'eliminació de zones opaques.

En referència a aquestes remodelacions, s'ha ampliat el tancament del parc, millorant-ne la seva altura, per tal de privar que sigui accessible en horaris no establerts. S'ha inclòs la col·locació de dues portes, per tal de poder tancar el parc a les nits. D'altra banda, s'ha reordenat la zona de jocs infantils, reorganitzant els diferents mòduls existents i s'han substituït els mòduls individuals, que estaven molt desgastats. Les zones amb risc de caiguda s'ha pavimentat amb cautxú. Per últim, s'ha desbrossat gran part de les zones vegetals més opaques, dotant de millor visibilitat i seguretat a tot el parc. S'ha eliminat un mur i s'ha substituït per una tanca que no privi la visibilitat.

Temas

Comentarios

Lea También