Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus presentarà el nous autocars municipals el 9 de març

Els ciutadans podran pujar en alguns dels nous vehicles, que estaran aparcats a la plaça de la Llibertat

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'un autocar de Reus Transport. Foto: P.F.

Imatge d'arxiu d'un autocar de Reus Transport. Foto: P.F.

Els primers 10 autobusos de la nova flota de Reus Transport es presentaran el dissabte 9 de març a la plaça de la Llibertat. La jornada #REUSestrenaBUS comptarà amb les portes obertes als vehicles i diverses activitats per a totes les edats, com una caminada popular fins a les cotxeres de l’empresa municipal.

Durant el matí, tothom qui vulgui podrà pujar als nous autobusos de Reus Transport. A més dels nous vehicles, la jornada també comptarà amb un taller de robòtica, un joc per promocionar les bones pràctiques a l’autobús –que ja es va poder veure al Parc de Nadal d’enguany– i una actuació de màgia. També hi haurà un bus de cartró que farà de photocall perquè tothom qui vulgui pugui fer-s’hi fotos amb l’etiqueta #REUSestrenaBUS.

L’activitat més multitudinària de la presentació dels nous autobusos serà una caminada popular, per posar en valor la sostenibilitat i la responsabilitat implícites a l’ús del transport públic per moure’s per la ciutat i reconèixer alhora als més de 2,5 milions d’usuaris que té Reus Transport a l’any (l’any 2018, 2.625.256 usuaris). La caminada popular s’organitza amb el suport de Reus Esport i Lleure i s’inclou en el programa de Caminades Populars Rutes Reus. Amb un recorregut de poc més de 9 quilòmetres, la Caminada #REUSestrenaBUS sortirà de la plaça de la Llibertat a les 9 h. Les inscripcions es poden fer des d’aquest divendres, 22 de febrer, al web tretzesports.org.

Reus Transport renova la flota amb 13 autobusos nous, 10 aquest 2019 i tres més que arribaran el juny de 2020. Els nous autobusos augmentaran la capacitat dels vehicles actuals en 16 places: de les 88 es passa a 104, 24 assegudes i 80 de peu. El vehicle també incorpora fins a tres espais per a cadires de rodes o cotxets infantils. Una de les característiques principals dels nous autobusos és la reducció de més d’un 70% de gasos contaminants que afecten la qualitat de l’aire.

Temas

Comentarios