Reus recaptat 56.000 euros per a la Fundació Joan Petit, nens amb càncer

Els diners aconseguits ajudaran a la investigació contra el càncer infantil, així com a seguir fent pedagogia. Aquest diumenge la ciutat passarà el relleu, o la cullera, a Vilafranca

21 enero 2020 11:05 | Actualizado a 21 enero 2020 15:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Joan Petit Reus conclou la seva temporada a la capital del Baix Camp tot recaptant un total de 56.006,96 euros, els quals aniran destinats a la investigació contra el càncer infantil. Els objectius principals de la iniciativa solidària –fer pedagogia sobre la malaltia i obtenir recursos per afavorir la recerca de solucions en el camp científic– s’han vist superats amb escreix. 

«És satisfactori veure com el Joan Petit ha unit entitats socials, esportives i comercials per una causa comuna. Hem aconseguit crear una xarxa i implicar a tota la ciutadania. És al·lucinant!», va dir el vicepresident Responsable de l’Àrea Social del Reus Deportiu, Jordi Salvador Rius, en el marc de la roda de premsa de cloenda. 

De fet, el centre ha esdevingut un actor important, ja que ha dut a terme la gestió de l’edició d’enguany del Joan Petit Reus.  Aquest diumenge es farà el canvi de relleu. Així doncs, Reus passarà la cullera a Vilafranca, on es durà a terme el primer torneig.  

La trobada per fer oficial la cloenda d’ahir, a més, també va comptar amb la participació del Taller Baix Camp, entitat que ha ideat una altra iniciativa solidària per contribuir amb la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer: lliurarà un centenar d’espelmes, fetes per les persones ateses a l’entitat sense ànim de lucre, amb el logotip de la pròpia Fundació per tal que es recaptin diners per a la causa.

Dos capgrossos nous

En aquesta línia, des del Taller Baix Camp també es va aprofitar l’avinentesa, per fer la presentació pública dels dos capgrossos nous que emulen els Catalans. Els nous elements festius, també creat per les persones amb discapacitat intel·lectual del Taller, tenen com a objectiu acompanyar cadascun dels actes on participi el Taller de caire solidari.  
D’altra banda, cal recordar també que una de les darreres accions dutes a terme a la ciutat recentment va estar encapçalada per Unió de Botiguers de Reus, que va fer lliurament de forma pública d’un xec simbòlic de fins a 556,32 euros corresponent a la recaptació aconseguida pel Gegantó Joan Petit al llarg d’un tour. Hi van participar un total de 27 botigues de l’agrupació comercial durant quatre mesos (des de setembre de 2019 fins al 10 de gener d’aquest any). 

Comentarios
Multimedia Diari