Más de Reus

Reus treballa per crear una Ruta Europea del Vermut

Vol crear una ruta estable junt amb les ciutats de Torí i Chambery

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge de la Casa del Vermut situada a l’Estació Enològica del passeig  FOTO: FABIÁN CIDRES

Imatge de la Casa del Vermut situada a l’Estació Enològica del passeig FOTO: FABIÁN CIDRES

Reus ha fet els primers passos per poder crear la Ruta Europea del Vermut conjuntament amb les ciutats de Torí i Chambery. Així ho han donat a conèixer des de l’Ajuntament, que també destaquen que tant la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i la gerent de l’Agència Reus Promoció, Marta Villalta, han fet una trobada a la ciutat italiana on va néixer el vermut a finals del segle XVIII.

El comunicat enviat des del consistori explica que les reunions que s’han fet fins aquest moment han estat, per un costat, amb Marco Marocco, vicesindaco de la ciutat metropolitana de Torí; amb Carla Gatti, directora de la Direcció de comunicació i relació amb el territori i la ciutadania de la ciutat metropolitana de Torí i amb Elena Apollonio, responsable de xarxes, finançament i projectes europeus i relacions amb el territori i la ciutadania del mateix municipi. Finalment, també s’ha realitzat una reunió amb Daniela Broglio, directora de Turisme de Torí i la província.

Aquestes reunions es van fer per presentar, en primer lloc, la ciutat de Reus, la seva història, les característiques principals a nivell turístic (Gaudí, Moderisme, Cultura, Gastronomia, Comerç i Vermut) i els productes turístics més significatius com la polsera Visit Reus, la Ruta del Modernisme i la Ruta del Vermut.

En aquest sentit, des de la regidoria s’ha fet especial incidència en el treball que es du a terme al voltant de la marca Vermut de Reus, ja sigui en la variada oferta d’activitats i escapades enoturístiques de la Ruta del Vermut, com en la recent incorporació de l’Estació Enològica. La Casa del Vermut i el Vi a l’oferta que té el visitant a la ciutat de Reus.

L’objectiu de les reunions ha estat presentar la proposta per desenvolupar la Ruta Europea del Vermut, que estaria integrada per Reus, Torí i Chambery, la qual cosa suposaria l’establiment d’una aliança institucional entre les tres ciutats.

Temas

Comentarios

Lea También