Trobades 360 plantes de marihuana al mig del bosc a l'Aleixar

Amagades entre els pins, van ser descobertes pels Mossos després de notar un fort olor. Els dos responsables marxaren en veure els agents

13 agosto 2020 18:50 | Actualizado a 14 agosto 2020 07:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El bon olfacte de dos mossos d’esquadra va permetre la localització d’una plantació de marihuana al mig del bosc. En apropar-se a l’indret, les dues persones que custodiaven la zona van sortir corrents. Havia 360 plantes, repartides en diversos marges d’una finca. Els policies van agafar una mostra i la resta del material vegetal va ser destruït aquella mateixa tarda.

Una patrulla de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Reus estava de servei fa uns dies per la partida Paranyà, al terme de l’Aleixar. Els agents van notar una forta olor a marihuana. Van aturar el vehicle i van baixar per veure d’on provenia. Van començar a mirar una possible ruta d’accés a aquell olor a través d’un camí estret. Van trobar uns tubs de PVC. Seguint-los van arribar a una masia en ruïnes, on havien fet un dipòsit d’aigua. Aquest servia per regar les plantes, que estaven molt repartides en petites parcel·les a la Font del Llop, en un entorn natural.

Els agents van localitzar primer un marge netejat amb 15 plantes, a uns cinc metres en van trobar un altre amb 30 exemplars. I així successivament fins arribar a les 360. Al costat havia dos fils, que servien per assecar les plantes i prendre ja el material llest per a la seva venda.

A l’indret, els policies van localitzar unes tendes de campanya, aliments i també unes begudes encara calentes. Creuen que allí estaven dues persones que, en detectar la presència policial, van fugir corrents.

Els policies van localitzar el propietari del terreny, que no tenia res a veure amb la plantació.

Comentarios
Multimedia Diari