El rastreig del mòbil permet localitzar el cadàver d'un motorista desaparegut a Cabacés

L'helicòpter va trobar la víctima gràcies a la geolocalització del telèfon. En la recerca també s'han utilitzat drons

10 agosto 2021 15:04 | Actualizado a 10 agosto 2021 18:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Servei Català de Trànsit ha informat aquest dimarts que els Mossos d’Esquadra han localitzat el matí el cos sense vida d’un motorista accidentat a la T-702 a Cabacés, a la comarca del Priorat. La desaparició del motorista es va denunciar la nit de diumenge després que l'home no hagués anat a dinar. El dispositiu de recerca que es va posar en marxa dilluns l’ha trobat mort cap a dos quarts d’onze d’aquest matí. 

Segons primeres investigacions de l’accident, el motorista va sortir de la via al punt quilomètric 30,9 de la T-702 i cap altre vehicle s’hi va veure implicat. El motorista mort és un home de 53 anys, J.R.M., veí de Tarragona.

En el dispositiu de recerca, que es va posar en marxa el mateix dilluns al matí, hi han participat drons, l’helicòpter i la Unitat de Muntanya dels Mossos d’Esquadra, així com la Unitat de Seguretat Ciutadana de Falset.

La localització del cadàver ha estat possible gràcies a la geolocalització del telèfon mòbil de la víctima. Finalment, l'helicòpter va trobar el cos sense vida de l'home. En la seva recerca, la Policia catalana també ha utilitzat drons.

Amb aquesta víctima, són 80 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari