Una alumna d'un institut de Reus, premiada per fer la millor traducció francès- català

Mireia Morelló Adserias estudia quart d'ESO a l'Institut Gabriel Ferrater i ha guanyat el premi organitzat per la Universitat Pompeu Fabra

16 mayo 2017 11:46 | Actualizado a 22 mayo 2017 10:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Mireia Morelló Adserias, alumna de quart d’ESO de l’Institut Gabriel Ferrater de Reus, ha rebut el Premi a la millor Traducció francès- català en el marc dels Premis de la Universitat Pompeu Fabra, i en la modalitat d’Educació Secundària Obligatòria.

La universitat barcelonina organitza des de fa disset anys un concurs de traducció per a alumnes de francès i alemany. El centre reusenc tenia, en la convocatòria d’enguany, tres finalistes, dos alumnes d’ESO (Mireia Morelló i Marina Vellido) i una de batxillerat, concretament de Batxibac (Ruth Domínguez). Finalment, Mireia Morelló es va endur el primer premi, que consisteix en una dotació econòmica de 250 euros. La cerimònia de lliurament de guardons va tenir lloc a l’edifici de l’Auditori del Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, i va estar presidida pel degà de la Facultat de Traducció i Interpretació.

Des de l’institut Gabriel Ferrater es mostren satisfets davant d’un reconeixement com aquest. De fet, no és la primera vegada que guanyen aquest concurs. Ja ho van fer el 2008, el 2009, el 2011 i el 2014.

Comentarios
Multimedia Diari