Zoo, cap de cartell de les Barraques de Reus 2019

L'esdeveniment perd un dia i se celebrarà el 21, 22 i 23 de juny al Parc de la Festa. L’horari serà fins a les 6 de la matinada 

01 junio 2019 09:53 | Actualizado a 06 junio 2019 08:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Barraques 2019 escurça enguany la seva durada a tres dies –21, 22 i 23 de juny– i es durà a terme, com és habitual, al Parc de la Festa de Reus. A més, l’horari serà fins a les 6 hores de la matinada. «Hem volgut escurçar els dies per ser conseqüents al volum de feina que podíem assumir els membres de la Coordinadora. D’aquesta manera, anem millorant la seva qualitat, un gest important per celebrar els 20 anys d’activitat. Hem volgut escollir grups de més caché i donar a les Barraques un format més atractiu», va dir ahir  el representant de la Coordinadora de Barraques, Toni Bergadà, durant la presentació del cartell i el programa corresponent, a la Casa Rull. Va assistir, de fet, acompanyat amb «el futur que li espera a aquest acte festiu de la Festa Major»: amb Ariadna Sánchez i Pau Fernández, dos joves també membres de la Coordinadora, que ja hi comencen a col·laborar activament.

Pel que fa a la programació, el primer dia de Barraques actuaran els grups del ReusSona, amb Tremenda Jauría i La Klave. El 22 de juny agafarà el relleu Zoo, Porto Bello i Bloddy Gums. El darrer dia  serà el torn de Prozak Soup, Mafalda i Bemba Sauco. Tots els concerts començaran a les 21 hores i el 23 de juny –coincidint amb la revetlla de Sant Joan–, es farà una hora més tard. 

En aquesta línia, Bergadà va aconsellar als futurs assistents a l’acte «puntualitat, així evitarem massificacions i cues». L’acte de presentació també va ser útil per donar a conèixer la tasca artística del batxillerat corresponent de l’Institut Gabriel i Ferrater, des d’on s’ha creat el cartell d’enguany. Pel que fa al pressupost de l’esdeveniment festiu, que s’emmarca dins la programació de la Festa Major de Reus, ha estat de 88.000€. Una quantitat que, segons van afegir durant la presentació la regidora de Cultura en funcions, Montserrat Caelles, és el «mateix que l’any passat». 

L’Institut Municipal Reus Cultura s’ha fet càrrec de millores en l’escenari i ha contractat el grup LaKlave. 
 

Comentarios
Multimedia Diari