Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El conseller de Salut visita les obres del futur centre de rehabilitació de Falset

El nou equipament, ubicat al costat del Centre d’Atenció Primària, obrirà portes el pròxim mes de juny i prestarà servei a una població de referència de més de 6.000 persones

08 marzo 2023 11:49 | Actualizado a 08 marzo 2023 11:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha visitat aquest dimarts a la tarda les obres del futur centre de rehabilitació de Falset. En el transcurs de la visita, Balcells ha estat acompanyat pel delegat del Govern, Àngel Xifré, l’alcalde de Falset, Carlos Brull, i responsables i professionals sanitaris tant del futur centre de rehabilitació com del Centre d’Atenció Primària.

El nou centre de rehabilitació, a l’espera d’enllestir detalls i rebre tot el material tècnic necessari, entrarà en funcionament a partir del mes de maig d’enguany. S’ubica al carrer Mestral, al costat del CAP, i té una superfície de prop de 400 metres quadrats. Compta amb sales de consulta per a ús de metge rehabilitador i fisioterapeuta, sala de rehabilitació per a tractaments grupals i boxs específics per a tractaments en funció de les patologies. Així mateix, el centre està dotat amb sala d’espera, serveis, magatzem i vestidor.

Es preveu que el nou equipament, que ha comptat amb un pressupost d’1,4 milions d’euros, presti servei a una població de referència de més de 6.600 persones, tenint en compte Falset i la seva àrea d’influència. En aquest sentit, donarà resposta a les creixents necessitats dels usuaris del territori, que fins ara eren atesos de manera provisional en un espai situat al pavelló poliesportiu de Falset.

Comentarios
Multimedia Diari