El Parc de Nadal de Reus obre avui amb l'energia com a fil conductor

L'espai romandrà obert fins al 4 de gener, de 15 a 21.30 h, excepte el dia 31, en què tancarà a les 20 h, i l'1, en què no obrirà

| Actualizado a 20 mayo 2017 21:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Parc de Nadal de Reus obre avui les seves portes en una edició que manté la fórmula dels últims anys tant pel que fa a la plena ocupació de Fira de Reus, com a dates i horaris.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus amb la col·laboració de diferents regidories, organismes, empreses i molt especialment de les entitats de la ciutat prepara una nova edició del parc que tornarà a obrir portes a la Fira de Reus a l’edifici Tecnoparc, fins diumenge 4 de gener, de 15 a 21.30 hores, excepte el dia 31 de desembre, en què tancarà a les 20 h, i el dia 1 de gener, en què romandrà tancat.

El fil conductor d’aquesta edició del Parc és l’energia, que ha inspirat a moltes de les entitats els seus tallers i propostes per enguany. El Parc ocuparà la totalitat d’espai cobert disponible a l’interior de l’edifici, amb una superfície de 6.000 m2, a més de mantenir l’activitat exterior, on el Gremi d’Atraccions de Fira de Catalunya tornarà a organitzar i coordinar de forma independent l’oferta de lleure complementària destinada a les famílies.

Una de les grans novetats d’enguany és la cuina central del Parc, on els nens podran sentir-se cuiners per un dia i gaudir de la realització de receptes i de la seva degustació posterior. També reapareixen activitats de gran èxit en edicions anteriors com el circuit de trànsit del Servei Català de Trànsit o el taller de construccions efímeres amb el taller de Kapla, on les construccions increïbles o mínimes faran que els nens amb els seus familiars puguin passar una bona estona.

Una altra novetat d’aquesta edició del Parc arriba de la mà de Dynament, amb un taller de robòtica per ensenyar als nens com fer que l’energia mogui les seves creacions. A més, es manté l’essència del Parc amb espais com la zona d’esports, la ludoteca pels menuts de casa, en la qual continua participant la Regidoria d’Ensenyament, l’espai del Teatret del Parc, amb els contes, i les petites exhibicions i espectacles preparades per les entitats participants.

La Guàrdia Urbana habilitarà i senyalitzarà una zona d’aparcament per a discapacitats que complementarà el servei d’acompanyament de què disposa el Parc per a persones o grups de discapacitats que visiten el parc i que disposa de més del 80% de les activitats adaptades.

L’entrada diària val 5 euros, i es dóna l’opció de la compra del Bonus 5 per 22 euros, el Bonus 10 per 40 euros i els tradicionals descomptes per famílies nombroses i monoparentals, grups, persones amb minusvalidesa i carnet jove.

Comentarios
Multimedia Diari