Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  El Parc de Nadal torna amb l’objectiu d’atraure el públic adolescent

  Els menors d’edat hauran de pagar quatre euros per entrar-hi

  11 diciembre 2023 13:42 | Actualizado a 11 diciembre 2023 14:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  El Parc de Nadal de Reus torna a partir del dia 27 de desembre i fins al 4 de gener amb una oferta d’activitats ampliada i l’objectiu d’atraure els adolescents de la ciutat.

  Així ho ha presentat aquest dilluns el regidor de Salut i Esports, Enrique Martín. «És un nou parc de Nadal perquè hem fet una remodelació i replantejament per obrir-lo a més públic i tenir una programació més transversal», ha dit Martín, enumerant que aquesta cita tindrà una seixantena de tallers i jocs.

  Durant aquesta edició, als ja tradicionals Teatret, zona d’activitats interoir i exterior i ludoteca, també hi sumaran una zona jove. «Serà un territori exclusiu per a adolescents de 12 a 17 anys i una aposta perquè se sentin còmodes», ha celebrat el regidor de Joventut, Daniel Marcos.

  L’entrada costarà 4 euros, això és un més que l’any passat. Ara bé, aquest any només es pagarà l’entrada dels menors d’edat i per cada una d’elles podran entrar dos acompanyants. I per als adolescents que tinguin la Targeta Jove, hi haurà un descompte del 25%. Amb tot, els regidors també han fet una crida a anar fins al Tecnoparc amb transport públic: «la intenció és que els autobusos hi arribin amb facilitat», ha manifestat Martín, tot i que no ha presentat cap pla de reforç de les línies.

  L’eix temàtic de l’edició seran les dones influencers.

  Més de 6.000 metres quadrats i una àmplia zona exterior

  Les activitats a la zona exterior també s’han enriquit amb nova oferta d’aventura, karting i inflables per a ampliar activitats de lleure què, per motius d’espai, no caben a l’espai inferior, de manera que es continua apostant per la consolidació de l’espai exterior amb ofertes atractives d’activitat i sense cost afegit per als usuaris.

  D’altra banda, s’incorpora un nou format en el disseny d’activitats de la zona interior amb la combinació de tallers, activitats formatives i més activitats de lleure per a garantir una oferta més diversa i ajustada a tots els gustos. Les noves activitats seran, entre d’altres, les ulleres de realitat virtual, el rocòdrom i alguna sorpresa més.

  Les activitats i tallers tornen a omplir la majoria dels espais del recinte de Fira Reus al Tecnoparc i es complementen amb actuacions, cercaviles i la zona d’atraccions exteriors. Tot plegat es tradueix en prop d’una seixantena de propostes diferents.

  L’edició d’enguany tornarà a ocupar la totalitat de l’espai cobert interior disponible de Fira Reus, més de 6.000 metres quadrats i l’amplia zona exterior del recinte.

  Comentarios
  Multimedia Diari