La Ruta del Vermut amplia l’oferta amb nou paquets d’experiències per potenciar les pernoctacions a la ciutat

La nova oferta turística inclou la polsera ‘Visit Reus’ amb la qual es poden visitar cinc espais patrimonials de la ciutat, com ara el Campanar i l’Institut Pere Mata

15 mayo 2018 16:19 | Actualizado a 15 mayo 2018 17:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Ruta del Vermut de Reus enceta la seva segona fase després d’un any de posada en marxa amb una nova oferta turística de nou escapades diferents d’estada a la ciutat per a tot tipus de públics. Hi ha propostes dirigides a parelles, apassionats del vi i famílies a partir de 60 euros que inclouen un nit mínim d’allotjament a un hotel de Reus i la realització d’experiències de la ‘Ruta del Vermut’ i la descoberta del patrimoni.

‘Vermut entre dos’, ‘Reus, bressol de Gaudí i del vermut’, ‘Degusta Reus’, ‘Reus gastrocultural’, ‘Experiència Vermut de Reus’, ‘Modernisme, vi i vermut’, ‘Cap de setmana per a ‘vermut lovers’”, ‘Reus enocultural’ i ‘Reus en família’ són les novetats en matèria d’escapades. De totes i cadascuna, se’n pot saber més consultant www.reuspromocio.cat, a l’apartat ‘què fer’, un espai on també es podrà consultar històries de totes les empreses que formen part d ela marca ‘Vermut de Reus’. Tota l’oferta d’escapades, es comercialitza a través de l’agència de viatges Expeeri.io.

La nova oferta turística permetrà visitar el patrimoni de la capital del Baix Camp

La nova oferta turística inclou la polsera ‘Visit Reus’ amb la qual es poden visitar cinc espais de riquesa patrimonial i cultural com són el Gaudí Centre, Institut Pere Mata, Campanar i els dos museus de la ciutat.

El projecte de la Ruta del Vermut, presentat tot just farà un any, responia a l’interès compartit entre l’Agència Reus Promoció i el sector d’hoteleria reusenc de perllongar l’estada de visitants i posar en valor la relació propera que hi ha entre Reus i el vermut.

“Durant el primer any de posada en marxa d’aquestes activitats, hem tingut una rebuda de 1.033 visitants, els quals han gaudit d’alguna de les experiències dela Ruta del Vermut. La gran majoria de públic és català, tot i que treballem per eixamplar aquesta dada. Per a nosaltres, aquesta iniciativa reforça la capacitat de la ciutat d’esdevenir capital del vermut i atraure més turisme”, ha explicat la regidora de Promoció de Ciutat a l’Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles.

La gran majoria de públic és català, tot i que treballen per eixamplar aquesta dada

En aquest temps, les empreses que formen part de la marca ‘Vermut de Reus’ s’han eixamplat i han treballat el coneixement d’aquesta beguda. De cinc han passat a ser vuit marques: Cori, Iris, Miró, Rofes, Yzaguirre, Fot-li, Olave i Or del Camp. D’altra banda, les empreses turístiques que han dut a terme activitats dinamitzades o teatralitzades sobre la història i la cultura del ‘Vermut de Reus’ han estat Ans Educació, La Teva Ruta i Còdol Educació.

Carles Prats, de Vermut Miró, com a representant dels cellers Yzaguirre i De Muller, ha dit que “donar a conèixer el vermut i apropar la història i la seva tradició als visitants ens ajuda a capitalitzar la ciutat. Amb tanta competència, aquest projecte ens beneficia, perquè fins ara les empreses no estàvem preparades per visites. Ara podem dir que ens hi estem adaptant i que anem rebent algun visitant d’àmbit internacional”.

“Vam voler agrupar totes les iniciatives i activitats relacionades amb la ruta del vermut per crear una gran xarxa turística que beneficiés tothom”, ha afegit la gerent de Reus Promoció, Marta Villalta.

Les empreses que formen la marca ‘Vermut de Reus’ han passat de ser-ne cinc a vuit després d’un any

En aquesta iniciativa participen els sis hotels que hi ha a la ciutat, Brea’s Hotel, Centre Reus, Gaudí, NH Ciutat de Reus, Ollé i Reus Park. Pel que fa a la difusió, a banda del web ja esmentat de Reus Promoció, a les oficines de turisme de Reus també es podran trobar fulletons, un de més general en diferents idiomes i un altre més concret amb totes les escapades que es podran dur a terme a Reus.

El director del Hotel Reus Park, Magdaleno Pareja, com a representant dels hotels de la ciutat, ha posat de manifest que “tenim molta confiança en aquesta segona fase de la ruta. Desenvolupar aquesta sèrie d’estades als hotels facilitarà que hi hagi més escapades a la nostra ciutat”.

Fins ara, dins la ‘Ruta del Vermut’ hi havia nou tipus d’activitats diferents, entre les quals hi havia tastos comentats a tres cellers productors de la ciutat –Miró, Yzaguirre i De Muller–; dues visites guiades a establiments vinculats al món del vermut com són Vermut Rofes i el Museu del Vermut; quatre rutes dinamitzades i teatralitzades per aprofundir en els orígens i característiques del vermut amb Còdol Educació, Ans Educació i La Teva Ruta.

Mar Morelló, de Còdol Educació i en representació de la resta d’empreses turístiques de caràcter cultural, ha fet un repàs del projectes i les iniciatives dutes a terme. “A nosaltres, tenir el suport de promoció ens ajudar per ampliar amb els públics. Aquest renaixement del vermut ens ha ajudat a estudiar noves propostes i ha ampliar l’assortiment de les visites que realitzem”, ha dit Morelló.

Comentarios
Multimedia Diari