Redessa subhastarà tres parcel·les a Reus

Redessa treu a subhasta pública l’alienació de tres parcel·les del complex empresarial Redessa 3
 

| Actualizado a 30 julio 2018 11:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La societat municipal Redessa traurà a concurs mitjançant subhasta pública la venda de tres parcel·les del complex empresarial Redessa 3, al polígon industrial Mas Batlle, per un import total de sortida de 281.013 euros. 

El consell d’administració de Reus Serveis Municipals SA, constituït com a Junta General de Redessa, ha pres la decisió aquest dijous 26 de juliol, davant la proposta del Consell d’Adminstració de Redessa i l’activació del mercat immobiliari a la zona. El doble objectiu és contribuir al desenvolupament industrial de la ciutat i dotar la societat municipal de nous ingressos per encarar futures inversions.

Els tres solars, ja urbanitzats,  es posaran a la venda de manera agrupada, amb una superfície total de 2.549m2, i un preu de sortida de 110,24 euros el metre quadrat segons la doble taxació que n’ha realitzat Redessa, una de pròpia i una d’externa independent. Les parcel·les estan situades al carrer Castillejos números 23 i 25 i al carrer Apel·les Mestres 16 (parcel·les cadastrals 23, 25 i 27), al polígon AgroReus.

La forma d’adjudicació serà la subhasta pública i el procediment, obert. Qualsevol interessat podrà presentar una proposta per tal de garantir al màxim els principis de concurrència, transparència, igualtat i publicitat. L’operació aprovada per la Junta General de la societat municipal compta amb els informes favorables de la Secretaria i la Intervenció municipals.

Accions de Redessa

Darrerament la societat municipal està activa. En les pròximes setmanes començaran les obres per reposicionar les instal·lacions com a referència entre els emprenedors, per incentivar l’ocupació. L’objectiu que s’ha fixat Redessa, en el que queda d’any, és passar del 60% d’ocupació al 75%. Per aquest motiu, invertiran gairebé 100.000 € per modernitzar el seu espai. 

Cal recordar que des de Redessa també col·laboren amb la regidoria de Promoció Econòmica en les convocatòries de subvencions dirigides a les empreses i emprenedors per afavorir l’impuls i la dinamització econòmica. Aquest fet permet ajudar les empreses de la ciutat a què puguin obrir-se al mercat estranger.

Comentarios
Multimedia Diari