Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Titelles gegants amb llums led surten a ballar per Reus

  El primer espectacle itinerant de la campanya nadalenca ha recorregut, aquest dimeceres, els carrers de la ciutat

  06 diciembre 2023 19:32 | Actualizado a 06 diciembre 2023 19:45
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Tres titelles gegants il·luminats amb llums leds i acompanyats de música han portat per tots els racons del centre de Reus el seu ritme durant la tarda d’aquest dimecres, 6 de desembre. Es tractava de l’espectacle Elipsion, de la companyia El Carromato, una de les activitats programades per l’Ajuntament de Reus durant aquesta campanya de Nadal per dinamitzar la ciutat.

  Sobre les 18.30 h, la comitiva ha arrencat des del carrer Sant Joan i s’ha dirigit cap a la plaça Prim, que era ben plena de famílies que feien cua per pujar al carrusel. Els tres titelles ràpid han captat l’atenció dels més petits, però també de pares i mares, que s’han afanyat a treure el mòbil i gravar vídeos i fer algunes fotografies.

  Els tres personatges ballaven al ritme de la música, amb passos ben vistosos gràcies als llums leds que il·luminaven les seves extremitats, el tors i el cap. Rodejats de gent, han anat avançant cap al carrer Llovera i han pujat cap a la Llibertat.

  Aquest dijous, 7 de desembre, hi haurà un nou espectacle itinerant, aquest cop de la mà de la companyia Actua Produccions. La proposta és Wonderwool, amb dos gats que es passejaran pels carrers de la capital del Baix Camp a sobre del seu particular cotxet i fent participar el públic.

  L’espectacle també començarà a les 18.30 hores des de l’oficina de l’Agència de Promoció de Ciutat del carrer Sant Joan. L’experiència es repetirà el 23 de desembre, a la mateixa hora.

  Comentarios
  Multimedia Diari