Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Uns 300 joves gaudeixen del Reus Esport Challenge

Les activitats s’han desenvolupat aquest dimarts al Pavelló Olímpic

16 abril 2024 21:33 | Actualizado a 16 abril 2024 21:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dimarts, de les 9:00 h a les 14:00 h, el Pavelló Olímpic de Reus s’ha convertit en l’epicentre de l’activitat juvenil amb la celebració de la quarta edició del Reus Esport Challenge.

Més de 300 joves, distribuïts en diferents equips, han demostrat el seu talent i habilitats en una àmplia varietat de disciplines esportives incloent bàsquet, skate i patinet, beisbol, crossfit, futbol i danse s urbanes.

La competició ha comptat amb la participació activa dels instituts Baix Camp, Roseta Mauri, Gaudí, Tapiró i Gabriel Ferrater, que han aportat a l’esdeveniment un ambient competitiu però amistós.

A més, l’esdeveniment ha gaudit de la col·laboració de diverses empreses i entitats esportives locals, les quals han apropat als joves a noves disciplines esportives.

L’activitat ha estat organitzada conjuntament per la regidoria de Joventut i la regidoria de Salut i Esport de Reus, en col·laboració amb Reus Esport i Lleure, com a part d’un esforç continuat per promoure l’esport i l’activitat física entre els joves.

Aquesta iniciativa va néixer dels resultats d’un procés participatiu realitzat l’any 2018, en el qual els joves van proposar donar continuïtat a les olimpíades escolars, adaptant-les per als alumnes de l’ESO.

Comentarios
Multimedia Diari